Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 178 Where Do We Go From Here? -- Agnetha Faltskog

Geschreven: 03-09-2023
FLITSSCHIJF 178 Where Do We Go From Here? -- Agnetha Faltskog

ABBA’s Agnetha Fältskog keert terug met nieuwe single ‘Where Do We Go From Here?’

Agnetha Fältskog van ABBA is terug met haar eerste nieuwe muziek in 10 jaar en kondigt de single ‘Where Do We Go From Here?’ en het nieuwe album ‘A+’ aan, een remake van haar soloalbum ‘A’ uit 2013. Het nieuwe nummer van de Zweedse singer-songwriter werd in 2023 opgenomen en wordt toegevoegd aan de heruitgave van haar album ‘A’ uit 2013. Voorafgaand aan het 10-jarig jubileum van de plaat besprak Fältskog het idee van hoe het zou klinken als het in 2023 zou worden gemaakt, waarbij de originele zang uit 2013 behouden bleef, maar nieuwe muziek voor 2023 werd gecreëerd. “Een paar jaar geleden hoorde ik een van de nummers van mijn laatste album ‘A’ op de radio. Ik heb veel goede herinneringen aan het maken van dat album, dus ik kon niet anders dan glimlachen, de tijd vliegt…”, schreef Fältskog in een brief aan fans. “We hebben het album A+ genoemd en als kers op de taart hebben we zelfs een gloednieuw nummer opgenomen! En dat zal het eerste zijn dat u van mij zult horen. Nu kan ik niet wachten om te horen wat je ervan vindt! Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik!”

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...