Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 178 Where Do We Go From Here? -- Agnetha Faltskog

Geschreven: 03-09-2023
FLITSSCHIJF 178 Where Do We Go From Here? -- Agnetha Faltskog

ABBA’s Agnetha Fältskog keert terug met nieuwe single ‘Where Do We Go From Here?’

Agnetha Fältskog van ABBA is terug met haar eerste nieuwe muziek in 10 jaar en kondigt de single ‘Where Do We Go From Here?’ en het nieuwe album ‘A+’ aan, een remake van haar soloalbum ‘A’ uit 2013. Het nieuwe nummer van de Zweedse singer-songwriter werd in 2023 opgenomen en wordt toegevoegd aan de heruitgave van haar album ‘A’ uit 2013. Voorafgaand aan het 10-jarig jubileum van de plaat besprak Fältskog het idee van hoe het zou klinken als het in 2023 zou worden gemaakt, waarbij de originele zang uit 2013 behouden bleef, maar nieuwe muziek voor 2023 werd gecreëerd. “Een paar jaar geleden hoorde ik een van de nummers van mijn laatste album ‘A’ op de radio. Ik heb veel goede herinneringen aan het maken van dat album, dus ik kon niet anders dan glimlachen, de tijd vliegt…”, schreef Fältskog in een brief aan fans. “We hebben het album A+ genoemd en als kers op de taart hebben we zelfs een gloednieuw nummer opgenomen! En dat zal het eerste zijn dat u van mij zult horen. Nu kan ik niet wachten om te horen wat je ervan vindt! Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik!”

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...