Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Terug Bij Af van Yves Berendse

Geschreven: 10-06-2024
Flitsfeitje: Terug Bij Af van Yves Berendse

"Terug in de Tijd" van Yves Berendse is een nostalgisch nummer dat de luisteraar meeneemt op een reis door herinneringen en de waarde van langdurige vriendschappen. De tekst spreekt over de dagen die voorbijvlogen, de dromen over de toekomst, en de momenten die zelden werden gedeeld door de drukte van het leven. Berendse, die opgroeide in Zandvoort en zijn carrière begon met optredens in lokale bars, brengt met dit nummer een ode aan zijn eigen herinneringen en de betekenisvolle momenten die hij daar beleefde. Met "Terug in de Tijd" levert Yves Berendse een hartverwarmend nummer dat zowel de jeugdige overmoed als de tijdloze waarde van vriendschap viert. Het is een lied dat zeker een snaar zal raken bij iedereen die ooit heeft verlangd naar het herbeleven van de goede oude tijd met een dierbare vriend.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Hinderwetvergunning Zutphen en Warnsveld online

ZUTPHEN - Het Erfgoedcentrum Zutphen heeft de laagdrempelige en succesvolle digitale dienstverlening opnieuw uitgebreid: vanaf nu zijn ook de Hinderwetvergunningen van de gemeente Zutphen en de voormalige gemeente Warnsveld te vinden in het e-loket (https://vergunningdossiers.erfgoedcentrumzutphe...

Zeeverkenners: ‘het goede doel’ tijdens Food Truck Festival

ZALTBOMMEL - De Zeeverkenners Zaltbommel is 'het goede doel' tijdens het aankomende Food Truck Festival (17-8) georganiseerd door Lions groep Bommelerwaard in samenwerking met 't Stadscafé.

Zeeverkenners Zaltbommel is de waterspeltak van Scouting St. Martinus Zaltbommel en bestaa...

Dorpsraad uit zorgen rond bouw MFA in lange brief aan gemeenteraad

NEDERHEMERT - Dorpsraad Nederhemert maakt zich zorgen over de ontwikkelingen van de bouw van een ‘volwaardige’ MultiFunctionele Accommodatie in het dorp. De plannen zijn zoveel jaar na dato inmiddels teruggebracht tot het bouwen van een school met ‘een’ gymzaal. In een bri...