Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Too Sweet van Hozier

Geschreven: 15-04-2024
Flitsfeitje Too Sweet van Hozier

"Too Sweet" van Hozier is een lied dat de luisteraar meeneemt op een muzikale reis door de contrasten van het leven. Het nummer, afkomstig van zijn EP 'Unheard', uitgebracht in maart 2024, verkent de verschillen tussen twee individuen met uiteenlopende levensstijlen en voorkeuren. De een geniet van het leven op zijn eigen tempo, met eenvoudige genoegens zoals whisky, koffie en late nachten, terwijl de ander, vermoedelijk de partner, discipline, gezondheid en structuur waardeert. De lyrische inhoud van "Too Sweet" is rijk en doordacht, met regels als "I think I'll take my whiskey neat, my coffee black and my bed at three, you're too sweet for me", die de voorkeur van de verteller voor een ongecompliceerd leven benadrukken, vrij van de druk van maatschappelijke normen. Hozier's kenmerkende folkstijl, gecombineerd met akoestische gitaar, creëert een intieme sfeer die perfect past bij de reflectieve aard van het lied.
Het nummer is geproduceerd door Bēkon, samen met Hozier zelf, en het illustreert Hoziers vermogen om diepe menselijke emoties en relaties te verkennen met zijn muziek. "Too Sweet" is niet alleen een lied; het is een verhaal dat luisteraars uitnodigt om na te denken over hun eigen leven en relaties. Het is een lied dat zowel de zoetheid als de bitterheid van het leven viert, en het is een prachtige toevoeging aan Hoziers indrukwekkende repertoire.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...