Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Tino Martin & Mart Hoogkamer van Hartslag van de stad

Geschreven: 10-11-2023
Flitsfeitje Tino Martin & Mart Hoogkamer van Hartslag van de stad

Eduard Martinus (Tinus) Kattenberg stond aan het begin van zijn carriere vooral bekend als René Froger imitator, totdat hij ging werken aan zijn eigen sound. Dit deed hij onder andere door een contract te tekenen bij Studio One en samen te werken met tekstschrijver Henny Thijssen.
In 2014 beleefde hij zijn grote doorbraak met het nummer “Jij liet me vallen”. Voor het gelijknamige album ontving hij een Edison Award.
Martin Hoogkamer deed in 2016 mee aan “Holland's Got Talent” en gooide hier hoge ogen. Hierna tekende hij een contract bij Sony Music.
In de zomer van 2021 bracht hij het aanstekelijke “Ik ga zwemmen” uit. Het nummer stond op nummer 1 in zowel de Nederlandse top 40 en de Single Top 100.
“Hartslag van de stad” is een samenwerking die volgens de 2 al veel eerder tot stand had mogen komen. De 2 zijn al jaren vrienden van elkaar, maar hadden nog nooit samen een plaat gemaakt.

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Aloysius 10-11-2023

Mooie radio
Veel tijd en moeite voor lokaal nieuws
En dat allemaal met vrijwilligers
Respect.


NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...