Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Suzan & Freek & Claude van Vas-y (Ga Maar)

Geschreven: 02-10-2023
Flitsfeitje Suzan & Freek & Claude van Vas-y (Ga Maar)

Suzan & Freek zijn bekend geworden door coversongs die ze op Facebook plaatsten. In 2016 gingen ze viraal door hun cover van Don't let me down, van de Chainsmokers.
Op 2 november 2018 brengt het duo haar eerste zelfgeschreven nummer uit, getiteld “Als het avond is”. Het nummer bereikte de 1e plaats in onder andere de Nederlandse Top 40 en Mega top 50.
Eind 2019 brengen ze hun eerste album, met de titel “Gedeeld door ons”. Het nummer komt een maand later op de 2e plek binnen in de Vlaamse en Nederlandse albumlijsten.
Begin 2023 verscheen een documentaire over Suzan & Freek op Netflix.
De van origine Kongolese Claude Kiambe vluchtte in 2013 op 9- jarige leeftijd samen met zijn familie naar Nederland. Op een gegeven moment kwam hij in contact met Arno Krabman en Jeroen van der Voort. Samen met hen maakte hij in 2022 het nummer Ladada (mon dernier mot). Het nummer bereikte de 1e plaats in de Nederlandse top 40 en Single top 100. Claude heeft naast zijn muzikale carriere een baan in de horeca.

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Gidsen gezocht voor Zutphense monumenten Zutphen

Erfgoedcentrum Zutphen stelt in het oog springende monumenten open voor publiek. De Burgerzaal, de Wijnhuistoren, Sint-Janskerk en Berkelruïne zijn al enkele dagdelen per week gratis toegankelijk. Komend jaar komt daar zelfs nog een monument bij: de Bourgonjetoren. Dit jaar werden deze monum...

Flitsfeitje Kevin feat s10 van de Leven

Kevin de Gier uit Rotterdam draait alweer een aantal jaartjes mee in de muziekwereld. In 2016 kwam “Op de block” uit, de eerste solosingle van de rapper. Het werd een groot succes en is op Youtube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.
In de zomer van 2017 werkte hij samen met S...

Mok Bommelerwaard wordt gevuld met warme chocolademelk Zaltbommel

Voor wie wil ... De échte Bommelerwaardmok wordt zondag 17 december gratis gevuld met warme chocolademelk.

De actie is van 12.00 tot 16.00 uur bij Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel.

Deze mok is versierd met iconische bezienswaardigheden van de Bommelerwaar...