Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Arrivederci van Sam Gooris

Geschreven: 24-06-2024
Flitsfeitje: Arrivederci van Sam Gooris

Sam Gooris, één van Vlaanderens publiekslievelingen, heeft na negen jaar een nieuwe solosingle uitgebracht: 'Arrivederci'. Dit zomerse nummer is een samenwerking met de broers Van Passel en werd uitgebracht op 13 mei 2024. De hoes van de single is ontworpen door zijn 22-jarige zoon Kenji, wat voor Sam een punt van trots en dankbaarheid is. Met 'Arrivederci' brengt Sam een frisse, eigentijdse song die perfect past in zijn repertoire. Het is een meezinger van formaat die blijft hangen en waarvan hij hoopt dat het publiek het enthousiast zal ontvangen en meezingen tijdens zijn optredens. Sam draait al jaren succesvol mee aan de top van de Vlaamse showbizz. Deze nieuwe single markeert een dankbare terugkeer naar de muziek voor Sam, die vooral dankbaar is voor de aanhoudende steun van zijn fans. Zijn vrouw Kelly Pfaff, die ook zijn management verzorgt, speelde een cruciale rol in de totstandkoming van deze single. 'Arrivederci' is niet alleen een potentiële zomerhit, maar ook een hartelijke bedankje aan iedereen die hem door de jaren heen heeft gesteund.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...