Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Zoet Zout Zuur van Robert van Hemert

Geschreven: 28-05-2024
Flitsfeitje: Zoet Zout Zuur van Robert van Hemert

"Zoet Zout Zuur" van Robert van Hemert is een levendige en zomerse single die je gegarandeerd in de stemming brengt voor zonnige dagen. Het nummer vertelt het verhaal van een spontane ontmoeting met Maria in een kroegje, waar een troostend gesprek en een reeks vreemde drankjes leiden tot een onvergetelijke nacht vol passie en Spaans vuur. Met een aanstekelijke melodie en pakkende teksten weet Van Hemert een sfeer te creëren die zowel romantisch als avontuurlijk is. De songtekst speelt met de smaken van de ervaring en de intensiteit van een vakantieliefde, waarbij elk moment telt en elke smaak een herinnering wordt. De productie van het nummer, verzorgd door Edwin van Hoevelaak, combineert traditionele elementen met moderne invloeden, wat resulteert in een geluid dat zowel fris als tijdloos aanvoelt. "Zoet Zout Zuur" is een ode aan de spontaniteit van het leven en de zoetheid van nieuwe ontmoetingen. Het is een track die niet alleen de luisteraar meeneemt op een muzikale reis, maar ook een glimlach op het gezicht tovert en verlangen naar meer oproept.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...