Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: I Had Some Help van Post Malone & Morgan Wallen

Geschreven: 21-05-2024
Flitsfeitje: I Had Some Help van Post Malone & Morgan Wallen

"I Had Some Help" is een opvallende samenwerking tussen de Amerikaanse rapper en zanger Post Malone en de Amerikaanse countryzanger Morgan Wallen. Het nummer, uitgebracht op 10 mei 2024, dient als de leadsingle van Malone's zesde album. Met een mix van country en pop, heeft het nummer de hitlijsten in Australië, Ierland en Noorwegen getroffen. Het nummer heeft het record voor de meeste streams op één dag in de countrycategorie op Spotify verbroken met bijna 14 miljoen streams, en stond bovenaan de Global Daily chart van het platform. De samenwerking tussen Malone en Wallen is een frisse wind in de muziekindustrie en laat zien hoe genres kunnen samensmelten om iets unieks te creëren. Met "I Had Some Help" hebben deze twee artiesten een nummer gemaakt dat niet alleen de grenzen van hun respectievelijke genres overschrijdt, maar ook een breed publiek aanspreekt. Het is een liedje dat gaat over het erkennen van de steun die we soms nodig hebben, verpakt in een melodie die blijft hangen. Een perfecte mix van Malone's kenmerkende stijl en Wallen's country roots.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...