Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Pedro van Jaxomy, Agatino Romero, Raffaella Carrà

Geschreven: 30-04-2024
Flitsfeitje Pedro van Jaxomy, Agatino Romero, Raffaella Carrà

Het nummer "Pedro" van Jaxomy, in samenwerking met Agatino Romero en de legendarische Raffaella Carrà, is een levendige remix die de dansvloeren van 2024 veroverde. Deze track, is een moderne herinterpretatie van Carrà's klassieker uit 1980. De remix combineert de tijdloze charme van het origineel met hedendaagse techno beats, waardoor het een frisse en energieke draai krijgt die fans van alle leeftijden aanspreekt. De productie van het nummer, verzorgd door Jaxomy en Agatino Romero, met bijdragen van Steffen Harning en Reinhart Raith, zorgt voor een naadloze fusie van oud en nieuw. Met een pakkende melodie en een ritme dat je niet stil laat zitten, heeft "Pedro" zich snel opgewerkt in de hitlijsten, met hoge posities in landen als Oostenrijk, Hongarije en Litouwen. "Pedro" is niet alleen een lied, maar ook een cultureel fenomeen dat de kracht van muziek toont om generaties te verbinden en nieuwe leven in te blazen in klassieke hits.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...