Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: My Brave Face van Paul Mccartney

Geschreven: 25-06-2024
Flitsfeitje: My Brave Face van Paul Mccartney

Paul McCartney, geboren op 18 juni 1942 in Liverpool, Engeland, is een legendarische muzikant en een van de meest invloedrijke figuren in de muziekgeschiedenis.

Als lid van The Beatles, samen met John Lennon, George Harrison en Ringo Starr, bracht hij enkele van de meest iconische nummers ooit voort. 

Na de ontbinding van The Beatles in 1970, begon McCartney een succesvolle solocarrière en richtte hij de band Wings op. Een van zijn grootste solohits, "Maybe I'm Amazed," uitgebracht in 1970, is een ode aan zijn toenmalige vrouw, Linda McCartney. Het nummer wordt geprezen om zijn emotionele diepgang en McCartney's krachtige vocale prestatie. 

Paul McCartney staat bekend om zijn veelzijdigheid als songwriter en multi-instrumentalist. Hij heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder 18 Grammy Awards, en is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame zowel als lid van The Beatles als soloartiest. 

Met een carrière die meer dan zes decennia overspant, blijft McCartney een invloedrijke en geliefde figuur in de muziekwereld, wiens werk generaties fans heeft geïnspireerd.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...