Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: I Should Be So Lucky van Kylie Minogue

Geschreven: 19-06-2024
Flitsfeitje: I Should Be So Lucky van Kylie Minogue

Kylie Minogue, geboren op 28 mei 1968 in Melbourne, Australië, is een wereldberoemde zangeres en actrice die bekend staat om haar veelzijdige muzikale carrière en iconische status in de popcultuur. Haar doorbraak als zangeres kwam in 1987 met de hit "I Should Be So Lucky," maar het was haar single "Can't Get You Out of My Head" uit 2001 die haar wereldwijd supersterrendom bezorgde. Dit nummer, met zijn hypnotiserende beat en aanstekelijke refrein "La la la," werd een van de best verkochte singles van het decennium en stond bovenaan de hitlijsten in meer dan 40 landen. 

Kylie staat bekend om haar glamoureuze podiumoptredens, innovatieve muziekvideo's en tijdloze stijl. Ze heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder een Grammy Award, en heeft meer dan 80 miljoen platen wereldwijd verkocht.

Kylie's vermogen om voortdurend te vernieuwen en relevant te blijven in de snelle wereld van popmuziek heeft haar een blijvende plaats in de harten van fans over de hele wereld bezorgd.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...