Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje It's Not Right (But It's OK) van Mr Belt & Wezol's

Geschreven: 10-04-2024
Flitsfeitje It's Not Right (But It's OK) van Mr Belt & Wezol's

Duik in de wereld van housemuziek met Mr. Belt & Wezol's "It's Not Right (But It's OK)", een nummer dat de grenzen van het genre verlegt met zijn frisse kijk op de klassieker van Whitney Houston. Dit DJ-duo uit Nederland staat bekend om hun vermogen om retroklanken te combineren met moderne beats, en dat is precies wat ze doen in deze track.
De songtekst spreekt over zelfbekrachtiging en het vinden van kracht na een breuk. Met regels als "It's not right, but it's okay, I'm gonna make it anyway," moedigt het nummer luisteraars aan om vooruit te kijken en niet terug te vallen op iemand die hen niet waardeert. De krachtige boodschap wordt versterkt door een aanstekelijke melodie die je uitnodigt om te dansen en los te laten.
Mr. Belt & Wezol's versie is een eerbetoon aan het origineel, maar met een duidelijke eigen draai. De track heeft een energieke drop en een groove die het onmogelijk maakt om stil te blijven zitten. Het is een nummer dat niet alleen de hitlijsten heeft bereikt, maar ook de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd, zoals blijkt uit de views en streams op platforms als YouTube en Spotify
De release van "It's Not Right (But It's OK)" heeft de dansvloeren gevuld en is een favoriet geworden voor velen die op zoek zijn naar muziek die zowel uplifting als relatable is. Het is een bewijs van Mr. Belt & Wezol's talent om tijdloze klassiekers nieuw leven in te blazen en ze relevant te maken voor de hedendaagse muziekscene. Met hun unieke stijl en onmiskenbare chemie blijven ze een van de meest opwindende acts in de housemuziek.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...