Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Fortnight van Taylor Swift & Post Malone

Geschreven: 29-04-2024
Flitsfeitje Fortnight van Taylor Swift & Post Malone

"Fortnight" van Taylor Swift, met een gastoptreden van Post Malone, is een intrigerende toevoeging aan haar elfde studioalbum 'The Tortured Poets Department'. Het nummer, uitgebracht op 19 april 2024, is een downtempo electropop en synth-pop ballad die de luisteraar meeneemt naar een wereld van ongelukkige huwelijken en verboden verlangens. De songtekst vertelt het verhaal van Swift's personage dat naast een ex-geliefde woont, die ook getrouwd is. De complexe emoties worden versterkt door een pulserende synth-baslijn, die een subtiele maar krachtige onderstroom vormt voor het nummer. Critici zijn verdeeld over "Fortnight"; sommigen prijzen de bijdrage van Malone, terwijl anderen het nummer minder sterk vinden in vergelijking met Swift's eerdere singles. Desondanks heeft het nummer het record gebroken voor de meeste streams op één dag op Spotify.
De samenwerking tussen Swift en Malone, samen met de bijdrage van Jack Antonoff in het schrijf- en productieproces, maakt "Fortnight" tot een opvallend nummer dat zowel de stijl van Swift als de veelzijdigheid van Malone laat zien. Het is een lied dat niet alleen de luisteraar raakt met zijn melodische diepte, maar ook met zijn verhalende kracht.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...