Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Feelslikeimfallinginlove van Coldplay

Geschreven: 02-07-2024
Flitsfeitje: Feelslikeimfallinginlove van Coldplay

Coldplay's nieuwste single "Feelslikeimfallinginlove", uitgebracht op 21 juni 2024, is een betoverend nummer dat de luisteraars meeneemt op een reis van liefde en verbondenheid. Het nummer, afkomstig van hun tiende studioalbum "Moon Music", toont Coldplay's vermogen om tijdloze muziek te creëren die resoneert met een breed publiek. De songtekst, geschreven door de bandleden samen met Apple Martin, Max Martin, Jon Hopkins en Tim Rutili, spreekt over de opwinding en kwetsbaarheid die gepaard gaan met verliefd worden. De productie, geleid door Max Martin en zijn team, geeft het nummer een frisse glans die zowel nieuw als vertrouwd aanvoelt. Critici hebben het nummer geprezen om zijn "bloedstollende refreinen" en "weelderige en opbeurende" klanken, die kenmerkend zijn voor de stijl van Coldplay. De muziekvideo, opgenomen in het Odeon van Herodes Atticus in Athene, Griekenland, is een van de duurste ooit gemaakt en versterkt de lyrische inhoud met krachtige beelden. Met "Feelslikeimfallinginlove" bewijst Coldplay opnieuw dat ze meesters zijn in het creëren van muziek die het hart raakt.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...