Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Eminem van Houdini

Geschreven: 11-06-2024
Flitsfeitje Eminem van Houdini

Eminem's nieuwste single "Houdini" is een krachtig nummer dat de luisteraar meeneemt op een reis door de carrière van de rapper. Het nummer bevat interpolaties van Eminems eerdere werken en "Abracadabra" van de Steve Miller Band, en zit vol met culturele referenties. De tekst van "Houdini" is doordrenkt met Eminems kenmerkende humor en scherpe woordspelingen, waarbij hij grappen maakt over verschillende mensen in zijn leven, waaronder zijn manager Paul Rosenberg en mentor Dr. Dre. Het nummer heeft ook een controversiële kant, met verwijzingen die sommigen als aanstootgevend kunnen beschouwen. "Houdini" heeft al topposities bereikt in de hitlijsten van Australië, IJsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk, en staat in de top tien in Finland, Duitsland, Ierland, Nederland, Nieuw-Zeeland en Zweden. Met zijn slimme teksten en pakkende melodieën is "Houdini" een nummer dat zowel fans van het eerste uur als nieuwe luisteraars zal betoveren. Het is een bewijs van Eminems blijvende invloed op de hiphopwereld en zijn vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...