Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Donderdag van Aaron Blommaert

Geschreven: 11-04-2024
Flitsfeitje Donderdag van Aaron Blommaert

Laat je meeslepen door de charme van "Donderdag", de nieuwste single van Aaron Blommaert. Dit nummer, een levenslustige lovesong, beschrijft het onverwachte moment waarop irritatie omslaat in intense verliefdheid. Met zijn aanstekelijke melodie en herkenbare tekst, zoals "Ik geef het toe, ik had dit nooit verwacht, Net iets te dronken op de Oude Markt", heeft Aaron een hit gecreëerd die je niet uit je hoofd krijgt.
"Donderdag" is meer dan een liedje; het is een ervaring die je terugbrengt naar die onvergetelijke nachten, de spanning van nieuwe liefde en de magie van het onverwachte. Aaron's stem, gecombineerd met de levendige instrumentatie, maakt dit nummer tot een perfecte soundtrack voor de lente - een tijd van vernieuwing en romantiek.
Of je nu dansend op de bar staat of gewoon luistert met vrienden, "Donderdag" is een nummer dat je uitnodigt om het leven te vieren, elke dag van de week. Dus waarom wachten tot het weekend? Laat "Donderdag" je vandaag al in de stemming brengen!

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...