Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Birds of a Feather van Billie Eilish

Geschreven: 19-06-2024
Flitsfeitje: Birds of a Feather van Billie Eilish

Billie Eilish, de Amerikaanse singer-songwriter die bekend staat om haar onderscheidende muzikale stijl, heeft een nummer uitgebracht getiteld "Birds of a Feather". Het nummer is onderdeel van haar derde studioalbum 'Hit Me Hard and Soft' en "Birds of a Feather" wordt beschreven als een 'breezy neo-new-wave jam' en is een emotioneel kwetsbare uitdrukking van liefde. In het nummer zingt Eilish over verliefd worden op iemand met wie ze 'samen wil blijven', zoals de Engelse uitdrukking 'birds of a feather flock together' suggereert. Het nummer bevat de hoogste belt die Eilish ooit in haar carrière heeft gezongen en spreekt over een diepe verbondenheid en loyaliteit aan een geliefde. De single heeft een sterke commerciële prestatie geleverd, met een piekpositie van nummer 11 op de US Billboard Hot 100 en nummer 4 in de UK Singles Chart. Het nummer is ook gebruikt in een teaser trailer voor het derde seizoen van de Netflix-serie 'Heartstopper', wat bijdraagt aan de populariteit ervan. Met dit nummer bevestigt Eilish opnieuw haar status als een van de meest invloedrijke jonge artiesten in de hedendaagse muziekscene.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store. 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...