Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Lunch van Billie Eililsh

Geschreven: 27-05-2024
Flitsfeitje: Lunch van Billie Eililsh

Billie Eilish verrast ons opnieuw met haar gedurfde nieuwe track "Lunch", de tweede single van haar derde studioalbum "Hit Me Hard and Soft". In dit nummer verkent Billie thema's van queerness, identiteit en zelfvertrouwen. Met een mix van expliciete teksten en subtiele ondertonen, biedt "Lunch" een intieme blik in Billie's persoonlijke reis van zelfontdekking. De songtekst, die lesbische liefde vergelijkt met een middagmaaltijd, toont Billie's seksuele kracht en verlangen naar een ongenoemde vrouw. Het nummer werd voor het eerst onthuld tijdens Coachella 2024 en trok meteen de aandacht met zijn zware baslijn die uitmondt in een volwaardige clubknaller. In een interview met Rolling Stone deelde Billie hoe het schrijven van "Lunch" haar hielp haar queer identiteit beter te begrijpen. "Lunch" is niet alleen een lied; het is een krachtige uiting van Billie's artistieke evolutie en haar moed om haar waarheid te delen met de wereld. Met "Lunch" blijft Billie Eilish ons uitdagen en inspireren met haar onverschrokken authenticiteit.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...