Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje Belong Together van Mark Ambor

Geschreven: 22-04-2024
Flitsfeitje Belong Together van Mark Ambor

"Belong Together" van Mark Ambor is een hartverwarmend nummer dat de eenvoudige vreugden van het leven en de liefde viert. Het is een lied dat de luisteraar herinnert aan de waarde van samen zijn met diegenen die we liefhebben. De tekst van het nummer, geschreven door Mark Ambor zelf, spreekt over het vinden van geluk in de kleine dingen - zoals het genieten van koude ijsthee en warm weer, en het samen liggen onder de dennenbomen, zelfs als de zon niet schijnt. Het refrein wordt een pakkende mantra die de essentie van het nummer belichaamt. Geproduceerd door Mark Ambor en Noel Zancanella, combineert "Belong Together" akoestische melodieën met een lichte popproductie, wat resulteert in een geluid dat zowel fris als tijdloos aanvoelt. De muziekvideo, gefilmd en bewerkt door Ryan Falcoa, versterkt de boodschap van het nummer met beelden die de schoonheid van het alledaagse leven vastleggen. Met zijn opbeurende boodschap en aanstekelijke melodie, is "Belong Together" een nummer dat luisteraars inspireert om de momenten te koesteren die ze hebben met hun dierbaren en is een prachtige herinnering dat, ongeacht de omstandigheden, we altijd bij elkaar horen.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...