Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Outside Of Love van Becky Hill

Geschreven: 05-06-2024
Flitsfeitje: Outside Of Love van Becky Hill

"Outside of My Love" is een pakkend nummer van de Engelse singer-songwriter Becky Hill, uitgebracht in maart 2024. Het is de vierde single van haar tweede studioalbum "Believe Me Now?". In een interview met Emma Wilkes voor NME, beschreef Hill het nummer als een gefrustreerde en geïsoleerde liefdeslied waarbij ze hoopt dat mensen zich kunnen verbinden met de gedeelde droefheid, terwijl ze nog steeds willen dansen. Critici hebben het nummer goed ontvangen. Dom Vigil van Prelude Press prees het nummer als "Becky op haar best: dansvloer-ontstekende electronica geïnspireerd door haar underground roots, vermengd met een aanstekelijke volheid geschikt voor arena's". Emma Wilkes van NME noemde het nummer "groots en anthemic", en Liam Cattermole van Notion prees Hill's "krachtige vocalen"[^4]. Met een hoopvolle ondertoon ondanks de droevige lyrics, vindt "Outside of My Love" een balans tussen dansbare vibes en emotionele diepgang, wat het een uniek nummer maakt in Becky Hill's repertoire.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...