Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Banger Hart van Rob de Nijs

Geschreven: 01-07-2024
Flitsfeitje: Banger Hart van Rob de Nijs

Rob de Nijs, geboren op 26 december 1942 in Amsterdam, is een van de meest geliefde en succesvolle Nederlandse zangers en acteurs. Zijn carrière begon in de vroege jaren '60 met de band The Lords, maar het was zijn solocarrière die hem tot een icoon van de Nederlandse muziek maakte. 

Een van zijn grootste hits, "Banger Hart," uitgebracht in 1996, werd een enorme hit in Nederland en blijft een van zijn meest herkenbare nummers. Dit lied, dat de pijn van een gebroken hart beschrijft, bereikte de nummer één positie in de Nederlandse Top 40 en toont de emotionele diepgang en veelzijdigheid van De Nijs als artiest. 

Rob de Nijs heeft in zijn lange carrière talloze prijzen gewonnen, waaronder meerdere Edisons, en hij wordt geprezen om zijn vermogen om verschillende muziekgenres te verkennen, van rock en pop tot het Nederlandse levenslied. 

Zijn muziek en acteerwerk hebben een blijvende impact gehad op de Nederlandse cultuur, en hij blijft een geliefde figuur die generaties fans heeft geïnspireerd met zijn tijdloze muziek en charismatische persoonlijkheid.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...