Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Als Het Avond Is van Suzan & Freek

Geschreven: 02-07-2024
Flitsfeitje: Als Het Avond Is van Suzan & Freek

Suzan & Freek, een muzikaal duo uit de Achterhoek, Nederland, bestaande uit Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, hebben snel de harten van velen veroverd met hun authentieke en aanstekelijke liedjes. 

Hun doorbraak kwam in 2019 met de single "Als Het Avond Is," een prachtige ballad die meteen een nummer één hit werd in Nederland. Dit nummer, gekenmerkt door zijn emotionele tekst en melodie, bracht hun talenten als singer-songwriters naar de voorgrond en vestigde hun naam in de Nederlandse muziekwereld. 

Het duo begon hun muzikale reis door covers van populaire nummers op sociale media te plaatsen, wat hen een grote online aanhang opleverde. Hun succes met "Als Het Avond Is" werd gevolgd door meerdere hits en een reeks uitverkochte concerten. 

Suzan & Freek staan bekend om hun harmonieuze samenzang en hun vermogen om persoonlijke en universele emoties te vertalen naar muziek. Met hun oprechte benadering en warme persoonlijkheden blijven ze een frisse wind in de Nederlandse muziekscene, geliefd bij een breed publiek.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...