Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Finale nacompetitie Zuidland tegen N.I.V.O.-Sparta is in Zaltbommel/Aalst

Geschreven: 13-06-2023
Finale nacompetitie Zuidland tegen N.I.V.O.-Sparta is in Zaltbommel/Aalst

De wedstrijd tussen Zuidland en N.I.V.O.-Sparta in de finale van de nacompetitie wordt gespeeld bij Roda Boys in Aalst.

N.I.V.O.-Sparta bereikte de finale van de nacompetitie na winst op GRC '14 (3-1) en Arnemuiden (7-1). De allerlaatste wedstrijd op weg naar de overwinning is Zuidland dat in Aalst zaterdag het thuisrecht heeft. N.I.V.O.-Sparta speelt daarom in haar uittenue.

Sportpark De Veerdam van de Roda Boys is voor N.I.V.O.-Sparta niet onbekend. Het team speelde vaak genoeg tegen de thisclub aldaar. 'Op zaterdag 9 februari 2019 ging N.I.V.O.-Sparta voor het laatst in competitieverband naar Aalst, toen beide clubs uitkwamen in de Tweede Klasse. Dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.' Alus de Zaltbommelaren.

In een terugblik laat de club weten: 'Ook speelde het er al eerder een aantal finales in de nacompetitie. Zo speelde men er tegen SVW (2000, promotie naar de Tweede Klasse) en Voorland (2007, promotie naar Hoofdklasse). Ondanks dat het al ruim vijftien jaar geleden is, kunnen de oudere supporters het zich nog als de dag van gisteren heugen. De huidige trainer, Niels Blom, stond toen nog binnen in plaats van buiten de lijnen.'

Supporters
Spelers en staf van N.I.V.O.-Sparta 1 roepen alle supporters op om zaterdag de twaalfde man te zijn. Er wordt een supportersbus georganiseerd. De eerste bus vertrekt om 12.45 uur, een tweede bus om circa 13.25 uur.
Na de wedstrijd zal de eerste bus zo snel mogelijk weer naar Zaltbommel gaan om daar het slot van het Capello-toernooi bij te kunnen wonen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel/Aalst te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Jeu de boules en Mannenavond Waalwijk

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen of deel te nemen aan één van de vele activiteiten. Alle informatie lees je op onze website www.inloophuistoon.nl

Jeu de boules, wo...

Flitsfeitje Natasha Bedingfield van Unwritten

Natasha Anne Bedingfield zag op 26 november 1981 het levenslicht en komt uit het Verenigd Koninkrijk. Ze bracht haar kindertijd door in Sussex, samen met haar ouders en broers Daniel en Nikola.
Tegenwoordig woont ze samen met haar man Matt Robinson en hun kind Solomon in Los Angeles.
...

A27 gaat - in één rijrichting - twee weekenden dicht Gorinchem

De A27 gaat twee weekenden dicht en wel tussen knooppunt Gorinchem en Hooipolder vanwege grootschalig onderhoud aan de snelweg. De afsluiting zal steeds in steeds in één richting zijn. Verkeer zal worden omgeleid.

Tijdens de weekendafsluiting asfalteert Rijkswaterstaat del...