Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Finale nacompetitie Zuidland tegen N.I.V.O.-Sparta is in Zaltbommel/Aalst

Geschreven: 13-06-2023
Finale nacompetitie Zuidland tegen N.I.V.O.-Sparta is in Zaltbommel/Aalst

De wedstrijd tussen Zuidland en N.I.V.O.-Sparta in de finale van de nacompetitie wordt gespeeld bij Roda Boys in Aalst.

N.I.V.O.-Sparta bereikte de finale van de nacompetitie na winst op GRC '14 (3-1) en Arnemuiden (7-1). De allerlaatste wedstrijd op weg naar de overwinning is Zuidland dat in Aalst zaterdag het thuisrecht heeft. N.I.V.O.-Sparta speelt daarom in haar uittenue.

Sportpark De Veerdam van de Roda Boys is voor N.I.V.O.-Sparta niet onbekend. Het team speelde vaak genoeg tegen de thisclub aldaar. 'Op zaterdag 9 februari 2019 ging N.I.V.O.-Sparta voor het laatst in competitieverband naar Aalst, toen beide clubs uitkwamen in de Tweede Klasse. Dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.' Alus de Zaltbommelaren.

In een terugblik laat de club weten: 'Ook speelde het er al eerder een aantal finales in de nacompetitie. Zo speelde men er tegen SVW (2000, promotie naar de Tweede Klasse) en Voorland (2007, promotie naar Hoofdklasse). Ondanks dat het al ruim vijftien jaar geleden is, kunnen de oudere supporters het zich nog als de dag van gisteren heugen. De huidige trainer, Niels Blom, stond toen nog binnen in plaats van buiten de lijnen.'

Supporters
Spelers en staf van N.I.V.O.-Sparta 1 roepen alle supporters op om zaterdag de twaalfde man te zijn. Er wordt een supportersbus georganiseerd. De eerste bus vertrekt om 12.45 uur, een tweede bus om circa 13.25 uur.
Na de wedstrijd zal de eerste bus zo snel mogelijk weer naar Zaltbommel gaan om daar het slot van het Capello-toernooi bij te kunnen wonen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel/Aalst te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...