Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ernst Damen wordt nieuwe directeur-bestuurder van Woonveste

Geschreven: 01-03-2024
Ernst Damen wordt nieuwe directeur-bestuurder van Woonveste

DRUNEN - Ernst Damen (49) uit Breda volgt met ingang van 1 april 2024 Eric van den Einden op als directeur-bestuurder van woningcorporatie Woonveste in Drunen. Eric van den Einden heeft in juli 2023 al aangekondigd dat hij vervroegd gaat genieten van zijn pensioen en actief zal blijven in het publieke domein.

“We hebben begrip voor de persoonlijke overwegingen van Eric om tot deze keuze te komen”, aldus Lambert Greven, voorzitter van de raad van commissarissen van Woonveste. “We zijn blij dat we met de aanstelling van Ernst Damen een waardige opvolger hebben gevonden. Als raad van commissarissen hebben we er alle vertrouwen in dat de ingezette koers met zijn komst gecontinueerd zal worden. Ernst kan Woonveste weer een stap verder brengen met zijn ruime ervaring op het gebied van duurzaamheid en vastgoed in de corporatiebranche.”

Na zijn opleiding tot architect heeft Ernst Damen gewerkt als zelfstandig architect. Sinds 2006 heeft hij met succes diverse managementrollen bekleed in de corporatiesector. Bij de Haarlemse corporatie Elan Wonen was Damen achtereenvolgens projectontwikkelaar en manager Vastgoed. Als manager Projectbureau bij Woonbron was hij verantwoordelijk voor alle projecten in het werkgebied van deze Rotterdamse woningcorporatie. De afgelopen vijf jaar heeft Damen zich ingezet als manager Vastgoed en waarnemend directeur bij Thuisvester voor de ontwikkeling en kwaliteit van de woningvoorraad van deze Brabantse woningcorporatie. Naast zijn werk in de corporatiesector is Damen lange tijd actief geweest in de lokale politiek van Delft. Door deze brede ervaring is de nieuwe directeur-bestuurder van Woonveste bekend met alle aspecten van de volkshuisvesting.

Ernst Damen: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Woonveste. Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s mensen een echt warm en veilig thuis te kunnen bieden. En we gaan samen onze schouders eronder zetten om veel extra woningen te realiseren en de bestaande woningen verder te verduurzamen.”

Lambert Greven kijkt dankbaar terug en vol vertrouwen vooruit: “We hebben 6,5 jaar goed samengewerkt met Eric en danken hem voor zijn waardevolle bijdrage. We wensen Eric veel succes met zijn toekomstplannen en alle geluk en gezondheid in zijn nieuwe levensfase. Tegelijkertijd kijken we met vertrouwen vooruit naar de toekomst van Woonveste onder leiding van Ernst Damen.” 

Rivierenland Radio is in Drunen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...