Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Er wordt opnieuw gezocht naar vermiste Yoran uit Sleeuwijk

Geschreven: 16-02-2024
Er wordt opnieuw gezocht naar vermiste Yoran uit Sleeuwijk

Opnieuw is er gezocht naar de vermiste, zestienjarige, Yoran Krol. Zaterdag (10-2) werd een nieuwe poging ondernomen nadat zoekhonden een geurspoor hadden opgepikt. Ook werd vanaf het water met boten gezocht. Het aankomende weekend (17-2) staat er opnieuw een zoekactie op de rol.

Nadat de honden zaterdag een geurspoor oppakten, speurden de organisaties Signi en het SOS DroneTeam opnieuw een uitgebreid gebied langs de Merwede af. Helaas zonder resultaat.

Zoekhonden
Stichting Signi Zoekhonden is een nonprofit instelling die tot doel hebben door te gaan met zoeken totdat een vermiste persoon is gevonden. Zo wil men ‘de onzekerheid van de achterblijvers in vermissingszaken wegnemen’. De zoekhonden van de stichting zijn onder andere gespecialiseerd in het opsporen van verdronken personen, het volgen van een spoor (mantrailen) en het speuren naar vermiste personen in rampgebieden.

Merwede
Vanaf de Merwede bij Sleeuwijk tot ver stroomafwaarts (Krimpen) werd zaterdag (13-1) ook al een grote zoektocht naar Yoran georganiseerd. 2500 mensen zochten de oevers af, daarbij gesteund door het Coördinatie Platform Vermissingen, samen met Rijkswaterstaat, politie, Landelijk Team Onderwaterzoekingen, Staatsbosbeheer, gemeente en kerken. Ook nadien werden nog diverse kleine, gerichte acties uitgevoerd vanaf het water.

Tips
De politie roept mensen nog steeds op om tips te delen via 0900-8844. Wie bij de (Boven / Beneden / Nieuwe) Merwede is - of de vertakte rivieren - en iets opvallends ziet, meld dit dan bij de politie. Zo werd eerder ook het bomberjack van Yoran gevonden.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...