Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

EHBO Heerewaarden zoekt dringend nieuwe leden Heerewaarden

Geschreven: 07-02-2024
EHBO Heerewaarden zoekt dringend nieuwe leden Heerewaarden

De EHBO-vereniging uit Heerewaarden is zeer dringend op zoek naar nieuwe leden. De vereniging is klein, maar daarnaast vertrekken er ook mensen. Nieuw bloed is dus erg gewenst. Men slaakt zelfs een 'noodkreet'.

Het dorp Heerewaarden heeft een zeer kleine EHBO-vereniging. Tijdens de Coronaperiode konden er gedurende langere tijd geen herhalingslessen gevolgd worden. 'We hebben onze vaardigheden, samen met onze zeer capabele en gezellige instructeur, het afgelopen jaar weer op peil gebracht.'

Stoppen
Dat is mooi, ware het niet dat een aantal leden om verschillende redenen heeft besloten te stoppen. Daardoor werd het ledenaantal nog kleiner. 'Momenteel zijn wij nog maar met vier leden die actief deelnemen aan de maandelijkse herhalingslessen. EHBO-ondersteuning bij activiteiten binnen ons dorp komt hierdoor in direct gevaar. Wij hebben daarom dringend nieuwe leden nodig!'

Oproep
Als er binnen Heerewaarden inwoners zijn die een geldig EHBO-certificaat hebben en zich aan willen sluiten bij de vereniging en als bereid zijn om maandelijks tijdens een gezellige herhalingsles op een woensdagavond een onderwerp te behandelen zodat de kennis op peil blijft, dan zijn zij bij dezen van harte uitgenodigd om te reageren.

Diploma
Maar ook: 'Heeft u nog geen EHBO diploma, maar zou u dit graag willen leren? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via ehboheerewaarden@gmail.com.' Bij voldoende aanmeldingen kan dan in het nieuwe seizoen een cursus starten.

'Het zou zo jammer zijn als onze vereniging door een gebrek aan leden moet besluiten om te stoppen.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Heerewaarden te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...