Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

“EET met je hart” schuift heerlijk aan bij Jeszebels Zaltbommel

Geschreven: 17-11-2023
“EET met je hart” schuift heerlijk aan bij Jeszebels Zaltbommel

Op 1 november ging, voor de elfde keer, de “EET met je hart” campagne van start. Onder het motto: samen tegen eenzaamheid. En wat is er mooier om je geluk te delen tijdens een gezellig etentje bij een “EET met je hart” restaurant of foodondernemer. Samen eten verveelt immers nooit.

Zo werd een saaie, grijze dondermiddag (16-11) ‘een middag met een gouden randje’. Aldus één van de aanwezige ouderen aan de stamtafel bij Bistro Jeszebels aan de Waterstraat.

Heerlijk gegeten
Stichting Met je hart Bommelerwaard doet verslag van de geslaagde middag. ‘Terwijl het buiten grijs was, was het binnen sfeervol en gezellig. Er werd weer volop gelachen, gekletst en last but not least: heerlijk gegeten.’

Ook stond men deze middag stil bij de “EET met je hart” campagne die overigens nog loopt tot 17 december. Bistro Jeszebels draagt hier ook een steentje aan bij. 

Frans
In het etablissement worden klassieke, makkelijke Franse gerechten geserveerd en kunnen gasten genieten van Franse wijnen èn Franse muziek. In het weekend is er lunch met baguettes, salade en gegratineerde uiensoep. Zo is er zondag is er een NO WASTE MENU een vijf-kleine-gangen-menu. Voor de kinderen is er een uitgebreide kinderkaart in het thema Jip & Janneke.

Geluk delen
Wie mee wil doen aan de campagne, deelt geluk door 1 euro bovenop de tafelrekening te betalen. ‘Zo kunnen wij nog vele waardevolle ontmoetingen organiseren voor eenzame ouderen in de Bommelerwaard!’ Aldus Stichting Met je hart Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
De Capreton oogst succes met concept BAM-akkers

BOMMELERWAARD - Natuurvereniging de Capreton en Collectief Rivierenland zijn samen samen met agrarische leden gestart met het inzaaien van zogenaamd "Biodivers Akker Mozaïek" (BAM) akkers. 

Op deze akkers worden, naast luzerne/klaver en kruidenstroken, rustgewassen geteeld in ...

Het is weer aanschuiven bij De Grote Aak

ZALTBOMMEL - Buurthuis De Grote Aak organiseert dinsdag (30-7) weer het maandelijkse “Aanschuifdiner”. Een bekend evenement dat altijd veel mensen trekt. 

Niet zo gek, want alle deelnemers zitten aan grote tafels, halen herinneringen op met bekenden, bespreken de laatst...

Ohme adviseert laadpaal dynamische tarief integratie klaar te zijn toekomst

ARNHEM - Iedereen die op zoek is naar een nieuwe lader voor EV’s, moet ervoor zorgen dat deze volledig compatibel is met dynamische elektriciteitstarieven, waarschuwt Ohme.

Nu energiebedrijven in de toekomst steeds meer flexibele energietarieven willen aanbieden, zullen lader...