Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

“EET met je hart” schuift heerlijk aan bij Jeszebels Zaltbommel

Geschreven: 17-11-2023
“EET met je hart” schuift heerlijk aan bij Jeszebels Zaltbommel

Op 1 november ging, voor de elfde keer, de “EET met je hart” campagne van start. Onder het motto: samen tegen eenzaamheid. En wat is er mooier om je geluk te delen tijdens een gezellig etentje bij een “EET met je hart” restaurant of foodondernemer. Samen eten verveelt immers nooit.

Zo werd een saaie, grijze dondermiddag (16-11) ‘een middag met een gouden randje’. Aldus één van de aanwezige ouderen aan de stamtafel bij Bistro Jeszebels aan de Waterstraat.

Heerlijk gegeten
Stichting Met je hart Bommelerwaard doet verslag van de geslaagde middag. ‘Terwijl het buiten grijs was, was het binnen sfeervol en gezellig. Er werd weer volop gelachen, gekletst en last but not least: heerlijk gegeten.’

Ook stond men deze middag stil bij de “EET met je hart” campagne die overigens nog loopt tot 17 december. Bistro Jeszebels draagt hier ook een steentje aan bij. 

Frans
In het etablissement worden klassieke, makkelijke Franse gerechten geserveerd en kunnen gasten genieten van Franse wijnen èn Franse muziek. In het weekend is er lunch met baguettes, salade en gegratineerde uiensoep. Zo is er zondag is er een NO WASTE MENU een vijf-kleine-gangen-menu. Voor de kinderen is er een uitgebreide kinderkaart in het thema Jip & Janneke.

Geluk delen
Wie mee wil doen aan de campagne, deelt geluk door 1 euro bovenop de tafelrekening te betalen. ‘Zo kunnen wij nog vele waardevolle ontmoetingen organiseren voor eenzame ouderen in de Bommelerwaard!’ Aldus Stichting Met je hart Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...