Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Eerste exemplaar Bommelerwaards kookboek voor Lilian Marijnissen Kerkdriel

Geschreven: 17-11-2023
Eerste exemplaar Bommelerwaards kookboek voor Lilian Marijnissen Kerkdriel

Lilian Marijnissen nam het eerste exemplaar van het Bommelerwaards kookboek in ontvangst uit handen van SP Bommelerwaard.

In  het kader van de campagne stelde de SP Bommelerwaard een speciaal kookboek samen, dat uiteraard boordevol gerechten met tomaten staat.

Gratis exemplaar
Iedereen die zaterdag, 18 november tussen 12.00-15.00 uur, langs de SP-tent op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel komt, mag een gratis exemplaar van het boekje meenemen.

Het eerste exemplaar ging echter niet naar een inwoner van de Bommelerwaard, maar naar Ossenaar en politiek leider van de SP, Lilian Marijnissen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...