Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

Geschreven: 04-05-2024
Eerste Cultuurmakelaar gemeente Zaltbommel is gestart

ZALTBOMMEL - Mees Heijman is woensdag (1-5) begonnen als eerste Cultuurmakelaar binnen gemeente Zaltbommel. In opdracht van de gemeente heeft Stichting Cultuurcluster Zaltbommel de Cultuurmakelaar aangetrokken. Dit als vervolg op komt de Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen”.

In mei 2023 nam de gemeenteraad de nieuwe Cultuurvisie “Verder Ontwikkelen” aan. In die visie is een belangrijke rol weggelegd voor de Cultuurmakelaar. De gemeente wilde de cultuurmakelaar bij Stichting Cultuurcluster Zaltbommel onderbrengen. Wethouder Ed Goossens is enthousiast over de samenwerking. “De cultuurmakelaar brengt vraag & aanbod binnen onze gehele gemeente samen en is de verbinder en aanjager binnen het brede culture veld zowel voor jong als oud. Het is fijn dat we hierdoor een professionaliseringsslag kunnen maken naast de beleidsondersteuning vanuit onze gemeente”.

Kandidaten
Directeur Ivo van Harmelen (Stichting Cultuurcluster Zaltbommel): “De werving is voortvarend verlopen. Met een kleine twintig kandidaten hadden we ook echt wat te kiezen. En gelukkig zaten er ook goede lokale, zoals Mees Heijman, kandidaten tussen”.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...