Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Een overtocht met Riveer online kaartje Gorinchem

Geschreven: 13-07-2023
Een overtocht met Riveer online kaartje Gorinchem

Riveer gaat helemaal digitaal. Vanaf 8 augustus dienen passanten een ticket voor een overtocht online te kopen. Vooraf. Maar niemand valt buiten de boot.

Aan boord checken de reizigers zelf in. Riveer laat weten: ‘Net als in het openbaar vervoer koopt de reiziger voortaan tickets voorafgaand aan de reis. Dat kan eenvoudig thuis vooraf met een computer via de website riveer.nl of via een smartphone en de Riveer app.’

Aanpassing
In de nieuwe app en op de website kan straks een ticket gekocht worden waarmee de reiziger een QR code ontvangt. Hiermee checkt hij in en doet dit aan boord van een van de veerboten van Riveer. Reizigers die nu al gebruik maken van de Riveerapp en daar tickets, rittenkaarten of abonnementen hebben gekocht, krijgen automatisch bericht via de app om de nieuwe app te downloaden. De reeds gekochte  tickets worden automatisch overzet.

Boot
Riveer: ‘Sinds 2020 kunnen reizigers niet meer contant betalen aan boord. Met dit nieuwe betaalsysteem vervalt de mogelijkheid te pinnen aan boord. Het vooraf kopen van een ticket is in het openbaar vervoer al langer mogelijk en daar sluit Riveer nu goed op aan.’ Door reizigers zelf in te laten checken aan boord, varen de schepen met minder medewerkers. ‘Mocht het nu echt niet lukken neem dan contant op met ons en wij zoeken dan naar een oplossing op maat.’

Bestemmingen
Riveer vaart naar elf bestemmingen in de regio: Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld, Slot Loevestein, Fort Vuren, Brakel, Herwijnen, Aalst en Veen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gorinchem te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...