Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

editie Wiellawaai en Dag van Leeuwen wordt groots

Geschreven: 20-03-2024
editie Wiellawaai en Dag van Leeuwen wordt groots

BENEDEN-LEEUWEN - Voor de 26ste keer staat het eerste weekend van juli weer in het teken van Wiellawaai en Dag van Leeuwen. Muziek en vermaak zijn de ingrediënten op 5, 6 en 7 juli.

Op het festivalterrein staat een Dome

Dit jaar introduceert de organisatie een nieuw concept op het festivalterrein aan de Wiel. Er verrijst namelijk een reusachtige Dome. Daarmee stapt Wiellawaai af van de oude vertrouwde tent. Deze imponerende en sfeervolle Dome zal prachtig tot zijn recht komen op deze mooie locatie. De artiesten zijn dit jaar zorgvuldig geselecteerd.

Line up eerste weekend van juli

Op vrijdag trappen we om 20.30 uur het weekend af. Op die avond treden A*Fever, dé ABBA tribute band, en The Dirty Daddies op. In het voorprogramma staat de Lauwse Zanger Marinus.
De zaterdag staan de Nederlandse sterren Wolter Kroes en Joël Borelli op het podium. Zij worden afgewisseld met de fantastische band Proost!. Deze avond wordt de Dome aan de Wiel de gezelligste en grootste kroeg van Maas en Waal.
Zondag staat natuurlijk in het teken van de Dag van Leeuwen. Voor jong en oud is er vanaf 11.00 uur in het centrum van Beneden-Leeuwen van alles te doen. Wat dat allemaal is wordt later bekend gemaakt. Aan het eind van de middag vieren we rondom de Dome aan de Wiel het laatste muzikale feestje van dit weekend. Rudy de Wit treedt op. De coverband SLAMM mag niet ontbreken tijdens de Dag van Leeuwen. En is dan ook weer van de partij. Het hele weekend zorgt DJ Mike voor de muzikale omlijsting.

Het belooft een fantastische editie te worden! Informatie over de ticketverkoop volgt medio april. Hou de Facebook- en Instagram-pagina van Dag van Leeuwen in de gaten om helemaal up to date te blijven.

Rivierenland Radio is in Beneden-Leeuwen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...