Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

editie Wiellawaai en Dag van Leeuwen wordt groots

Geschreven: 20-03-2024
editie Wiellawaai en Dag van Leeuwen wordt groots

BENEDEN-LEEUWEN - Voor de 26ste keer staat het eerste weekend van juli weer in het teken van Wiellawaai en Dag van Leeuwen. Muziek en vermaak zijn de ingrediënten op 5, 6 en 7 juli.

Op het festivalterrein staat een Dome

Dit jaar introduceert de organisatie een nieuw concept op het festivalterrein aan de Wiel. Er verrijst namelijk een reusachtige Dome. Daarmee stapt Wiellawaai af van de oude vertrouwde tent. Deze imponerende en sfeervolle Dome zal prachtig tot zijn recht komen op deze mooie locatie. De artiesten zijn dit jaar zorgvuldig geselecteerd.

Line up eerste weekend van juli

Op vrijdag trappen we om 20.30 uur het weekend af. Op die avond treden A*Fever, dé ABBA tribute band, en The Dirty Daddies op. In het voorprogramma staat de Lauwse Zanger Marinus.
De zaterdag staan de Nederlandse sterren Wolter Kroes en Joël Borelli op het podium. Zij worden afgewisseld met de fantastische band Proost!. Deze avond wordt de Dome aan de Wiel de gezelligste en grootste kroeg van Maas en Waal.
Zondag staat natuurlijk in het teken van de Dag van Leeuwen. Voor jong en oud is er vanaf 11.00 uur in het centrum van Beneden-Leeuwen van alles te doen. Wat dat allemaal is wordt later bekend gemaakt. Aan het eind van de middag vieren we rondom de Dome aan de Wiel het laatste muzikale feestje van dit weekend. Rudy de Wit treedt op. De coverband SLAMM mag niet ontbreken tijdens de Dag van Leeuwen. En is dan ook weer van de partij. Het hele weekend zorgt DJ Mike voor de muzikale omlijsting.

Het belooft een fantastische editie te worden! Informatie over de ticketverkoop volgt medio april. Hou de Facebook- en Instagram-pagina van Dag van Leeuwen in de gaten om helemaal up to date te blijven.

Rivierenland Radio is in Beneden-Leeuwen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...