Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Driepunter voor NIVO-Sparta tegen Wilhelmina’26

Geschreven: 08-04-2024
Driepunter voor NIVO-Sparta tegen Wilhelmina’26

ZALTBOMMEL - N.I.V.O.-Sparta blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Ook Wilhelmina '26 moest er in Zaltbommel aan geloven. De ploeg van Niels Blom en Nelis Heesbeen won met 3-1 van de gasten uit Wijk en Aalburg. Aldus de Bommelse ploeg in een wedstrijdverslag.

De laatste weken zijn de wisselingen in de basisformatie minimaal. Na een afwezigheid van enkele weken vanwege een blessure keerde bij N.I.V.O.-Sparta alleen Ilias Zaimi terug in de basis. Ook aanvoerder Frenk Schaap was er weer bij. Met de terugkeer van deze routiniers schoot de gemiddelde leeftijd direct omhoog.

Klappen
Wilhelmina '26 zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg moet in het restant van de competitie nog oppassen. Zaterdagmiddag (6-4) was de openingsfase redelijk gelijk opgaand. De ban werd gebroken door een afstandsschot van Yri Schalkx. Door die voorsprong kon N.I.V.O.-Sparta rustiger voetballen en dat zou nog voor rust leiden tot de 2-0. Het was topscorer Iain Brands die de score verdubbelde.

Aansluiting
Na rust werd het nog even spannend door een aansluitingstreffer van Areano van Seeters. Niet veel later stond het echter al weer 3-1. Na een overtreding op Iain Brands kreeg N.I.V.O.-Sparta een strafschop. Frenk Schaap schoot deze beheerst binnen. Het zou ook de eindstand zijn.

Titelstrijd
N.I.V.O.-Sparta won nu vier duels op rij. Door de zege doet de Bommelse club voluit op mee in de titelstrijd. Met nog zes duels te gaan, is de achterstand op koploper Roda Boys slechts 3 punten. Nummer twee Theole heeft een puntje meer. Nummer vier Achilles '29 staat vier punten achter N.I.V.O.-Sparta.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...