Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz Tiel

Geschreven: 15-09-2023
Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz Tiel

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Mozaïek Welzijn en Eleos organiseren op vrijdag 29 september een Social Friday activiteit in Ochten en Tiel.

Ben je tussen de 12-17 jaar kom dan van 19.30 – 22.00 uur meedoen met een PubQuiz in het Dorpshuis aan de Dokter M. van Drielplein 2 in Ochten. Ben je tussen de 18-25 jaar quiz dan mee in Tiel in het Talenthouse (oude ABN AMRO gebrouw) aan de Burgemeester Hasselmanplein 4.

De activiteit is gratis en alle jongeren uit het gehele rivierengebied zijn welkom. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Ben jij er gezellig bij? Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!

Rivierenland Radio is in Tiel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...