Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz Tiel

Geschreven: 15-09-2023
Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz Tiel

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Mozaïek Welzijn en Eleos organiseren op vrijdag 29 september een Social Friday activiteit in Ochten en Tiel.

Ben je tussen de 12-17 jaar kom dan van 19.30 – 22.00 uur meedoen met een PubQuiz in het Dorpshuis aan de Dokter M. van Drielplein 2 in Ochten. Ben je tussen de 18-25 jaar quiz dan mee in Tiel in het Talenthouse (oude ABN AMRO gebrouw) aan de Burgemeester Hasselmanplein 4.

De activiteit is gratis en alle jongeren uit het gehele rivierengebied zijn welkom. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Ben jij er gezellig bij? Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!

Rivierenland Radio is in Tiel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...