Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dit is het beste terras van Nederland - Misset Horeca Terras Top 100 2024

Geschreven: 02-07-2024
Dit is het beste terras van Nederland - Misset Horeca Terras Top 100 2024

ZEIST - Centraal Baarlo uit Limburg is de winnaar van de 16e editie van de Terras Top 100 2024. De zaak stond vorig jaar op een 39e plaats en werd in 2022 derde. De nummer twee van de lijst is Lake House Rotterdam uit Bergschenhoek en de derde plek wordt dit jaar ingenomen door De Zoes uit Helden.

Centraal Baarlo is maandag 1 juli uitgeroepen tot de nieuwe nummer 1 van de Terras Top 100. De Limburgse ondernemers Jeroen en Andrea Elderhorst revancheren zich daarmee. Centraal Baarlo stond in 2022 immers op plek 3 en in 2023 op plek 39. Zowel de vakjury, de mystery visitor als de hoofdjury werden tijdens hun jurybezoeken overtuigd: dit is de nummer 1. ‘Dit is een hartstikke mooie zaak waar alles klopt.

De winnaar van de jaarlijkse terrascompetitie, waarbij het gaat om de beste professionele gastvrijheid, werd bekroond tijdens de feestelijke bekendmaking bij Pelle's in Deurningen, de nummer 1 van de Terras Top 100 2023.

De cijfers Er schreven zich dit jaar een record aantal bedrijven in: 380. Noord- Brabant en Gelderland zijn hofleverancier dit jaar. Uit beide provincies komen 16 terrassen. Noord-Holland en ZuidHolland volgen ieder met 15 terrassen. Alle provincies zijn vertegenwoordigd in de lijst.

De provinciewinnaars • Limburg: Centraal Baarlo, Baarlo • Zuid-Holland: Lake House Rotterdam, Bergschenhoek • Gelderland: Landgoed De Salentein, Nijkerk • Noord-Brabant: Saus eten en drinken, Bergen op Zoom • Overijssel: De Agnietenberg, Zwolle • Friesland: Hotel Nobel, Ballum • Utrecht: Brasserie Broers, Montfoort • Noord-Holland: Brasserie Marie, Amsterdam • Groningen: Paviljoen Flonk, Scheemda • Zeeland: Soif, Vlissingen • Flevoland: Restaurant Schokland, Schokland • Drenthe: Hotel Onder de Linden, Roden

De Publieksprijs en De Parel
Naast prijzen voor de nummer 1 van de lijst en de provinciewinnaars zijn er nog een aantal andere prijzen uitgereikt. Monique Teeuwen, medewerkster van boscafé De Busjop in Heythuysen werd uitgeroepen tot Parel van het Jaar. ‘Monique laat zien dat echte schittering

komt van kleine gebaren van vriendelijkheid en compassie’, aldus Mathijs Joosten, eigenaar van De Busjop.

Hertme’s Ambacht uit Hertme won voor het tweede jaar op rij de Publieksprijs, de prijs voor de meeste stemmen van gasten.

De beoordeling Horecabedrijven met een terras van minimaal 40 stoelen en bediening aan tafel, kunnen zich inschrijven voor de Terras Top 100. Iedereen die zich ingeschreven heeft krijgt bezoek van een mystery visitor en een vakjurylid. Beide bezoeken zijn anoniem en onaangekondigd.

De terrassen die op basis van de twee bezoeken genoeg punten krijgen voor een plek in de Top 100, krijgen nog een beoordeling van de vakjury. Daarna worden de bedrijven met de meeste punten bezocht door de hoofdjury. De hoofdjury bestaat uit de hoofdredacteur van Misset Horeca en oud-winnaars van de Terras Top 100 die na drie jaar plaatsmaken voor de nieuwe winnaar.

Voor een compleet overzicht van alles wat met de Terras Top 100 te maken heeft: https://www.missethoreca.nl/ondernemen/terras-top-100

Rivierenland Radio is in Zeist te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...