Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Deze Gelderse artiesten zie je op Mañana Mañana 2024

Geschreven: 01-05-2024
Deze Gelderse artiesten zie je op Mañana Mañana 2024

LAREN - Maak kennis met dé acts van dit moment live op het festival

Voor het derde jaar op rij slaat Poppunt Gelderland de handen ineen met Mañana Mañana, hét ontdekfestival van de Achterhoek. Samen laten zij festivalbezoekers kennismaken met de meest veelbelovende acts uit Gelderland. Uit maar liefst 100 inzendingen via het platform Sonar zijn drie Gelderse artiesten uitgekozen: Roofman, The Vonks en Politie Warnsveld.

Mañana Mañana vindt plaats van 13 tot en met 16 juni 2024 in de natuur rond kasteel Oolde in Laren. Het festival bestaat sinds 2013 en wordt gehouden op een idyllische locatie, ver van de grijze massa. Er zijn zeven podia waar muzikale legendes, aanstormend talent en bezoekers dwars door elkaar lopen. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, Mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin.

Poppunt Gelderland ondersteunt muzikanten uit onze provincie met speelplekken, kennis, netwerk, zichtbaarheid en budget. Als programmapartner van Mañana Mañana denkt het platform sinds 2022 mee over een diverse line-up met veel aandacht voor opkomend talent. Dit jaar konden artiesten zich aanmelden voor een speelplek via het platform Sonar, waar de oproep maar liefst 100 reacties kreeg. De keuze is gevallen op de poëtische indiefolk van Roofman, de dansbare funk van The Vonks en de aanstekelijke pret-ska van Politie Warnsveld.

Roofman
Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Samen met zijn band brengt de Ermelose muzikant poëtische folk met een indiesound. Prachtige liedjes die je recht in het hart raken.
> donderdag 13 juni – 19:45 – Veranda

The Vonks
Bij deze nieuwe band uit Arnhem draait alles om de groove. Hoewel The Vonks veel ruimte laat voor improvisatie en flirt met elementen uit de (neo)soul, funk, jazz en rock, blijft de basis altijd groovy en dansbaar. Geen show is daardoor hetzelfde en stilstaan is geen optie!
> zaterdag 15 juni – 13:00 – Totempalentent

Politie Warnsveld
De leden van Politie Warnsveld hebben maar één doel: lol maken. Maar, ze nemen deze onzin bloedserieus. Hun muziek omschrijven ze zelf als ‘loeiharde pret-ska en 80’s nederpop met een snufje balkanbeats’, geïnspireerd door bands als Doe Maar en Madness.
> vrijdag 14 juni – 13:00 – Totempalentent

Meer Gelderse muziek
Naast de acts van Poppunt Gelderland is er nog veel meer Gelderse muziek te vinden in de line-up. Zo staan o.a. de neoklassieke pianist Daniël Tomàs, de postpunkers van Femme Fugazi, waveband Kaboutertje Putlucht, de indierockers van Olaf Putker & The Scenic Sound, singer-songwriter Stefanie Struijk en The Stone Souls op het programma.

Meer info

Sonar
Mañana Mañana
Poppunt Gelderland

Rivierenland Radio is in Laren te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...