Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Demissionair minister Piet Adema in Bommelerwaard

Geschreven: 18-11-2023
Demissionair minister Piet Adema in Bommelerwaard

Demissionair minister Piet Adema was donderdag (16-11) te gast in de Bommelerwaard. De bewindsman van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in kabinet-Rutte IV, werd ontvangen door partijgenoten van de Christenunie in Zaltbommel voor een lunch en een rondje door de binnenstad.  

Daarna volgde een werkbezoek bij de "Hurnsche Kil" en sprak de delegatie met Jos van Maanen (voorzitter van Collectief Rivierenland), Theo van Goch  (waardman bij de Carpreton) en met Gijsbert Smit (Stichting dorp en landschap, waardman). Onderwerp van gesprek waren de ontwikkelingen bij de Hunsche Kil.  

Inspirerend
CU Bommelerwaard laat weten: 'Goed om te horen wat er speelt en wat er nodig is voor de toekomst om dit gebied succesvol te kunnen blijven beheren. Mooi om te zien dat boeren hier natuurinclusief bezig zijn. Natuur en landbouw gaan hier hand in hand, een inspirerend voorbeeld.'

Dichtbij
De partij was blij dat de minister de moeite nam om naar de Bommelerwaard te komen en te luisteren naar wat er hier speelt. 'Den Haag was even dichtbij vandaag.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...