Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

8e, podcast Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag Heeze

Geschreven: 17-08-2023
8e, podcast Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag Heeze

8e Paradepraat podcast over Het leven op de bouwplaats

De achtste aflevering van de podcast Paradepraat duikt in het bouwseizoen van een wagenbouwer. Hoe is een bouwgroep georganiseerd, hoe worden bouwprocessen bepaald, hoe beleef je als wagenbouwer die laatste zondag van augustus. En wat kost zo'n wagen eigenlijk?

Host Frank Ikink duikt met gasten Astrid Oomen (De Lambrekvrienden), Will van der Loo (Hopeloos) en Geertjan Merkelbach (De Laarstukken) in het leven van een wagenbouwer. Mét koffie!

In juli lanceerde Stichting Brabantsedag een eigen podcast, genaamd Paradepraat en de reacties zijn ontzettend positief. 'We gaan diep in op diverse onderwerpen die de Brabantsedag heeft, van spel, muziek, thema, tot bouwplaatsen en hoe de jeugd de toekomst van de Brabantsedag ziet', vertelt Christa, marketing & PR van Stichting Brabantsedag, enthousiast. "Er ligt nog zoveel klaar om opgenomen te worden en we hebben al een paar geweldige afleveringen opgenomen, bijvoorbeeld over iconische Brabantsedag wagens of de bouwplaatsen-zelf. Stay tuned dus!'. 

Voor iedereen die nog niet precies weet wat een podcast is? Een soort luisterverhaal. Een podcast is als je eigen gepersonaliseerde radioshow on-demand! Luister naar boeiende verhalen, informatieve discussies en boeiende gesprekken over allerlei onderwerpen, wanneer en waar je maar wilt.

De Paradepraat podcast is te luisteren op Spotify of op de website van de Brabantsedag.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...