Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

De Lievekamp presenteert programma 2024-2025

Geschreven: 15-05-2024
De Lievekamp presenteert programma 2024-2025

OSS –Theater De Lievekamp presenteerde afgelopen maandag het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen aan belangstellenden en genodigden in de Grote Zaal. Vanaf september staan er opnieuw een groot aantal uiteenlopende producties op de agenda, verdeeld over alle theatergenres. Variërend van musical tot cabaret en van familievoorstelling tot dans; voor ieder wat wils. Inmiddels heeft theater De Lievekamp het nieuwe programma 2024-2025 online staan, waarvan de ticketverkoop binnenkort van start gaat.

Theaterparels uit binnen- en buitenland
De Lievekamp heeft grote namen voor het theaterseizoen 2024-2025 weten vast te leggen. Zo komen de cabaretiers Claudia de Breij, Guido Weijers, Christel de Laat, Plien & Bianca en Najib Amhali allen voor meerdere avonden naar het Osse theater. Ook diverse musicals kunnen in Oss rekenen op meerdaagse bespelingen: van musical Malle Babbe tot De Hospita en van Saturday Night Fever tot Shrek de Musical. Programmeur Ron Megens vertelt enthousiast over de balans in het komende theaterprogramma. “Natuurlijk zijn we blij met de komst van coryfeeën als Tineke Schouten, Waylon en Simon Keizer, maar de kans is aanwezig dat deze namen ook bij collega-theaters in de buurt staan. We zijn nog trotser op een aantal internationale artiesten die komend seizoen exclusief in Oss te zien zijn en waarmee De Lievekamp zich onderscheidt van andere theaters: het Italiaanse dansgezelschap eVolution Dance Theatre,  het Vlaamse meidenkoor Scala, de Engels-Jamaicaanse singer-songwriter Ayana Witter-Johnson en het Franse dansgezelschap Chicos Mambo.” Hij vervolgt: “Persoonlijk verheug ik me erg op de theaterconcerten van Anneke van Giersbergen en Slagerij van Kampen, de cabaretvoorstellingen van Klaas van der Eerden en Tjitske Reidinga en de Nederlandse première van Rock4 sings Queen. Maar ik kijk ook uit naar de familiemusical De NEEhoorn en de toneelproductie De Zaak Shell.”

Ticketverkoop start maandag 27 mei
Het theatermagazine wordt vanaf woensdag 15 mei huis-aan-huis verspreid in de gemeente Oss en in Heesch. Het programma is inmiddels ook online beschikbaar via de website van De Lievekamp De voorverkoop voor theaterseizoen 2024/2025 start op maandag 27 mei vanaf 10.00 uur via de website van De Lievekamp. Op dat moment gaan de kaarten voor bijna alle voorstellingen en concerten in de verkoop. Er zijn een aantal uitzonderingen; dit zijn populaire producties waarbij de toewijzing uitsluitend via loting plaatsvindt.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
De Capreton oogst succes met concept BAM-akkers

BOMMELERWAARD - Natuurvereniging de Capreton en Collectief Rivierenland zijn samen samen met agrarische leden gestart met het inzaaien van zogenaamd "Biodivers Akker Mozaïek" (BAM) akkers. 

Op deze akkers worden, naast luzerne/klaver en kruidenstroken, rustgewassen geteeld in ...

Het is weer aanschuiven bij De Grote Aak

ZALTBOMMEL - Buurthuis De Grote Aak organiseert dinsdag (30-7) weer het maandelijkse “Aanschuifdiner”. Een bekend evenement dat altijd veel mensen trekt. 

Niet zo gek, want alle deelnemers zitten aan grote tafels, halen herinneringen op met bekenden, bespreken de laatst...

Ohme adviseert laadpaal dynamische tarief integratie klaar te zijn toekomst

ARNHEM - Iedereen die op zoek is naar een nieuwe lader voor EV’s, moet ervoor zorgen dat deze volledig compatibel is met dynamische elektriciteitstarieven, waarschuwt Ohme.

Nu energiebedrijven in de toekomst steeds meer flexibele energietarieven willen aanbieden, zullen lader...