Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

De Comeback

Geschreven: 10-03-2024
De Comeback

OSS - Theo van Leur is 25 jaar lid van toneelvereniging Internos en dat gaan we natuurlijk grootst vieren in theater de Lievekamp!

De voorstelling is op maat geschreven voor de jubilaris en deze mag ook meedenken. Dat is natuurlijk uniek. Theo heeft ervoor gekozen om een oud karakter nieuw leven in te blazen.

Angelito is jarenlang onderdeel geweest van het succesvolle zangduo “De Monalito’s”. Dit duo vormde hij samen met zijn vrouw Mona. Helaas heeft Angelito een paar jaar in de bak gezeten.

Nu hij vrij komt is hij klaar voor een comeback. Helaas heeft zijn vrouw Mona daar iets minder zin in. Zij is woedend omdat Angelito vast heeft gezeten. Zij ziet de comeback dan ook helemaal niet zitten. Wat niemand weet is dat zij al een andere zangpartner heeft gevonden. Als Angelito daar lucht van krijgt besluit hij alles op alles te zetten om het hart van Mona weer voor zich te winnen.

Een verhaal met kleurrijke karakters waarbij het heden en verleden samenkomen, maar ook een muzikale voorstelling waarbij we niet kunnen beloven dat u op uw stoel blijft zitten!

De voorstelling wordt gespeeld op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.15 in theater de Lievekamp in Oss. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze zijn te bestellen op de site van de Lievekamp (www.lievekamp.nl).

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...