Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

De Comeback

Geschreven: 10-03-2024
De Comeback

OSS - Theo van Leur is 25 jaar lid van toneelvereniging Internos en dat gaan we natuurlijk grootst vieren in theater de Lievekamp!

De voorstelling is op maat geschreven voor de jubilaris en deze mag ook meedenken. Dat is natuurlijk uniek. Theo heeft ervoor gekozen om een oud karakter nieuw leven in te blazen.

Angelito is jarenlang onderdeel geweest van het succesvolle zangduo “De Monalito’s”. Dit duo vormde hij samen met zijn vrouw Mona. Helaas heeft Angelito een paar jaar in de bak gezeten.

Nu hij vrij komt is hij klaar voor een comeback. Helaas heeft zijn vrouw Mona daar iets minder zin in. Zij is woedend omdat Angelito vast heeft gezeten. Zij ziet de comeback dan ook helemaal niet zitten. Wat niemand weet is dat zij al een andere zangpartner heeft gevonden. Als Angelito daar lucht van krijgt besluit hij alles op alles te zetten om het hart van Mona weer voor zich te winnen.

Een verhaal met kleurrijke karakters waarbij het heden en verleden samenkomen, maar ook een muzikale voorstelling waarbij we niet kunnen beloven dat u op uw stoel blijft zitten!

De voorstelling wordt gespeeld op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.15 in theater de Lievekamp in Oss. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze zijn te bestellen op de site van de Lievekamp (www.lievekamp.nl).

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...