Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Dab-radio Eindhoven

Geschreven: 10-02-2022

✓24 uur per dag          ✓Online en offline beluisteren                ✓Verschillende soorten muziek

 

Dab-radio in de omgeving van Eindhoven

Wanneer je radio luistert via Dab-radio en Dab+ in Eindhoven en omgeving, dan kan je luisteren naar alle landelijke en regionale, publieke én commerciële radiostations. Deze radiostation ken je van FM-radiostations. Luister 24 uur per dag via de digitale ether naar je favoriete zender met Dab-radio in de omgeving van Eindhoven.

Dab-radio luisteren in Eindhoven en omgeving

Wanneer je naar de radio luistert via Dab-radio in de regio van Eindhoven, dan wordt er daarbij geen gebruikgemaakt van radiogolven. De Dab+ radio is een ontvanger van de kanalen die je kan beluisteren. Je kan het als het ware zien als televisiekijken. Je zapt van radiostation naar radiostation, in plaats van dat je de juiste golflengte moet vinden die bij de locatie past waar jij je op dat moment bevindt. Op die manier kan je onze leukste en lekkerste nummers beluisteren via de radiozender in Eindhoven en omgeving! Ben je benieuwd wat andere luisteraars van ons vinden? Bekijk dan zeker eens ons gastenboek!

Neem contact met ons op voor adverteren op de radio!

Je kan via onze Dab-radio ook adverteren op de radio. Heb je daar interesse in? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe adverteerders! Adverteren via Dab-radio is heel makkelijk. Voor vragen en meer informatie over adverteren via onze Dab-radio neem je vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 073 6449977. Daarnaast kan je ook online ons contactformulier invullen. Wanneer wij dat van jou hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk terug contact met je opnemen om antwoord te geven op al je brandende vragen! Wacht niet langer en neem direct contact met ons op!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...