Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Computercursus Klik en Tik start weer in het najaar

Geschreven: 13-06-2023
Computercursus Klik en Tik start weer in het najaar

In buurthuis de Grote Aak in Zaltbommel ging onlangs de computercursus Klik en Tik van start. Dit op initiatief van Bibliotheek Rivierenland. De belangstelling bleek groot, de cursus zit inmiddels vol. 

De training is bedoeld voor mensen die mee willen blijven doen in de huidige digitale wereld. Laptops worden beschikbaar gesteld door de Bibliotheek. 

Najaar
Bovenbedoelde cursus zit vol. Maar er momen nieuwe kansen. Bij voldoende belangstelling volgt in het najaar een nieuwe cursus. Aanmelden kan al door te bellen naar 0418 513 589 of door een mail te sturen naar info@degroteaak.nl.

Eetpunt
In het wijkontmoetingscentrum aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat 2 kunnen mensen terecht voor allerlei activiteiten zoals cursussen, evenementen, vergaderingen, recepties enzovoorts. Ook is er een Eetpunt dat elke werkdag van maandag tot en met vrijdag geopend is 17-19 uur ‘voor een verse 3-gangen maaltijd tegen een aantrekkelijke prijs’.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...