Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

College bezoekt Lineage

Geschreven: 29-02-2024
College bezoekt Lineage

GAMEREN - Het college van burgemeester en wethouders bracht dinsdag (20-2) een bezoek aan Lineage in Gameren.

Ter plaatse werden ze ontvangen door Richard van Tuijl, algemeen directeur van Lineage. Aan de hand van een presentatie werd het college geinformeerd over het in 1983 ontstane familiebedrijf Van Tuijl dat van transportbedrijf uitgroeide tot een bedrijf met veel vrieshuizen gecombineerd met transport.

Van Tuyl Logistics is een koel/vriesvervoerder die gekoeld en bevroren transport aanbiedt, met 60 moderne vrachtwagens en 90 trailers met een eigen reparatiestation. Ook heeft Van Tuyl opslag voor 30.000 palletplaatsen op verschillende temperaturen en een vastgoedholding divisie.

Overgenomen
Twee jaar geleden is het bedrijf overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Lineage Logistics. De Lineage nam Amerikaanse koelvervoerder is een grote speler in Europa. Het bedrijf nam bijvoorbeeld ook de Nederlandse leverancier H&S Coldstores en zijn logistieke expeditieactiviteiten over van de H&S Group, Europa’s grootste intermodale Liquid Food operator.

Rondleiding
Na de presentatie kreeg het college een warme jas en stevige schoenen voor een rondleiding over het terrein en een kijkje in een vriescel.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gameren te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...