Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

College bezoekt Lineage

Geschreven: 29-02-2024
College bezoekt Lineage

GAMEREN - Het college van burgemeester en wethouders bracht dinsdag (20-2) een bezoek aan Lineage in Gameren.

Ter plaatse werden ze ontvangen door Richard van Tuijl, algemeen directeur van Lineage. Aan de hand van een presentatie werd het college geinformeerd over het in 1983 ontstane familiebedrijf Van Tuijl dat van transportbedrijf uitgroeide tot een bedrijf met veel vrieshuizen gecombineerd met transport.

Van Tuyl Logistics is een koel/vriesvervoerder die gekoeld en bevroren transport aanbiedt, met 60 moderne vrachtwagens en 90 trailers met een eigen reparatiestation. Ook heeft Van Tuyl opslag voor 30.000 palletplaatsen op verschillende temperaturen en een vastgoedholding divisie.

Overgenomen
Twee jaar geleden is het bedrijf overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Lineage Logistics. De Lineage nam Amerikaanse koelvervoerder is een grote speler in Europa. Het bedrijf nam bijvoorbeeld ook de Nederlandse leverancier H&S Coldstores en zijn logistieke expeditieactiviteiten over van de H&S Group, Europa’s grootste intermodale Liquid Food operator.

Rondleiding
Na de presentatie kreeg het college een warme jas en stevige schoenen voor een rondleiding over het terrein en een kijkje in een vriescel.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gameren te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...