Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

Geschreven: 25-05-2024
Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikkeling van schone energie in de Bommelerwaard en ondersteun je de lokale energietransitie, aldus de energiecooperatie.

Duurzame regio
“We werken samen met de Bommelerwaard aan een beter milieu en een sterke lokale economie. Elke investering brengt ons een stap dichter bij een duurzamere regio,” zegt Remco Reijke, voorzitter van energiecoöperatie Bommelerwaar.

"We zijn blij met de steun die we al hebben en hopen dat meer mensen uit Bommelerwaard en daarbuiten zich aansluiten," zegt Jan Voskamp, bestuurslid van Coöperatie Bommelerwaar en
directielid van het windpark. "Bij deelname word je automatisch lid van de coöperatie waardoor je ook zeggenschap krijgt over onze projecten. Elke bijdrage helpt en maakt zichtbaar verschil."

Reacties
Ada Boerma woont in Ammerzoden en is oud-burgemeester van Maasdriel. ‘Ik doe mee omdat we met lokale energie investeren in een mooie Bommelerwaard en een duurzame toekomst’. Loes van Genderen uit Aalst en is lid van Coöperatie Bommelerwaar. ‘Ik geloof erin dat we samen, zowel jong als oud, verandering voor elkaar krijgen. Daarom ben ik lid van de coöperatie’.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...