Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Geschreven: 28-08-2023
Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Patiënten, naasten en nabestaanden nodigen wij uit eens binnen te lopen of aan te sluiten bij één van onze activiteiten. Je vindt de activiteitenagenda op onze website: www.inloophuistoon.nl. Je bent van harte welkom!

Bewegen en ontspannen op muziek - woensdag 6 september van 13.30 – 14.30 uur  
Bewegen, genieten van muziek, plezier hebben en ontspannen. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit, je kunt binnen je eigen mogelijkheden bewegen op de muziek. Je krijgt geen pasjes aangeleerd, maar wel handreikingen hoe je fijn en met plezier kunt bewegen. 

De muziek is zeer gevarieerd. Salsa, Balkanritmes, Afrikaans, maar soms ook klassieke muziek of New Age-muziek. Elke les begint met een warming-up en aan het eind van iedere les is er een ontspannen afsluiting. Doe je met ons mee?

Deze activiteit wordt begeleid door Els Spiekermann. We bewegen en ontspannen op muziek op woensdag van 13.30 – 14.30 uur op: 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november 2023. Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker – woensdag 6 september van 14.00 – 15.30 uur
TOON organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst. Patiënten én hun naasten nodigen wij van harte uit voor deze middag. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je lotgenoten en kun je in gesprek gaan met Kees Gosens, ervaringsdeskundige van de PKS. Kees weet als geen ander hoe kanker je leven compleet op zijn kop kan zetten.

Zowel patiënten als hun naasten zijn van harte welkom. Graag vooraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Graag vragen wij je aandacht voor de Rabo Clubsupport Stemcampagne
Rabobank De Langstraat investeert in de maatschappij en ondersteunt stichtingen en verenigingen. Tijdens de Rabo Clubsupport Stemcampagne kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriet.

Iedere stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?
Stemmen kan van 4 tot en met 26 september.

Stemmen kan via de Rabo Bankieren App.
Kijk voor meer informatie op: www.rabo-clubsupport.nl

Alvast hartelijk bedankt voor je steun.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...