Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Geschreven: 28-08-2023
Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Patiënten, naasten en nabestaanden nodigen wij uit eens binnen te lopen of aan te sluiten bij één van onze activiteiten. Je vindt de activiteitenagenda op onze website: www.inloophuistoon.nl. Je bent van harte welkom!

Bewegen en ontspannen op muziek - woensdag 6 september van 13.30 – 14.30 uur  
Bewegen, genieten van muziek, plezier hebben en ontspannen. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit, je kunt binnen je eigen mogelijkheden bewegen op de muziek. Je krijgt geen pasjes aangeleerd, maar wel handreikingen hoe je fijn en met plezier kunt bewegen. 

De muziek is zeer gevarieerd. Salsa, Balkanritmes, Afrikaans, maar soms ook klassieke muziek of New Age-muziek. Elke les begint met een warming-up en aan het eind van iedere les is er een ontspannen afsluiting. Doe je met ons mee?

Deze activiteit wordt begeleid door Els Spiekermann. We bewegen en ontspannen op muziek op woensdag van 13.30 – 14.30 uur op: 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november 2023. Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker – woensdag 6 september van 14.00 – 15.30 uur
TOON organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst. Patiënten én hun naasten nodigen wij van harte uit voor deze middag. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je lotgenoten en kun je in gesprek gaan met Kees Gosens, ervaringsdeskundige van de PKS. Kees weet als geen ander hoe kanker je leven compleet op zijn kop kan zetten.

Zowel patiënten als hun naasten zijn van harte welkom. Graag vooraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Graag vragen wij je aandacht voor de Rabo Clubsupport Stemcampagne
Rabobank De Langstraat investeert in de maatschappij en ondersteunt stichtingen en verenigingen. Tijdens de Rabo Clubsupport Stemcampagne kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriet.

Iedere stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?
Stemmen kan van 4 tot en met 26 september.

Stemmen kan via de Rabo Bankieren App.
Kijk voor meer informatie op: www.rabo-clubsupport.nl

Alvast hartelijk bedankt voor je steun.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...