Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Burgemeester Lichtenberg neemt eerste exemplaar in ontvangst

Geschreven: 28-03-2024
Burgemeester Lichtenberg neemt eerste exemplaar in ontvangst

WERKENDAM - Op zaterdag 13 april om 15.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) zal burgemeester Lichtenberg aanwezig zijn bij de officiële presentatie van het boek ‘Aangesproken door glas’. Het rijk geïllustreerde boek vertelt aan de hand van de acht glas-in-loodramen in de kerk over het ‘Onze Vader’, het gebed dat iedereen kent. Bij de beschrijving van elk raam wordt ingezoomd op de details en de symbolen die gekozen zijn om dit gebed gestalte te geven.
De uitgever van het boek Marcel Vaandrager en de fotografe van de prachtige foto’s Irene Damminga zullen ook aanwezig zijn.

Het boek zal na de presentatie te koop zijn voor Ä; 9,95. In de voorverkoop (tot 8 april) is het boek te koop door 9,00 over te maken op IBAN: NL91 RABO 0368703371 van het College van Kerkrentmeesters, onder vermelding van 'boek' en uw postcode en huisnummer.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in de Maranathakerk  aan de Gedempte Haven 1 in Werkendam.  

Rivierenland Radio is in Werkendam te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...