Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Brandweerteams BrandweerVaardigheidstoets Bommelerwaard

Geschreven: 11-10-2023
Brandweerteams BrandweerVaardigheidstoets Bommelerwaard

Zaterdag 14 oktober organiseert Brandweer Dreumel de “Bommelerwaardse BrandweerVaardigheidstoets. De brandweerteams uit Hedel, Gameren, Brakel, Nederhemert en Zaltbommel doen mee.

Dat deze toets in Dreumel (Gemeente West Maas en Waal) wordt gehouden, is omdat Brandweer Dreumel vorig jaar als gastkorps deelnam in Brakel en daar als winnaar uit de strijd kwam. Als “tegenprestatie” organiseert Brandweer Dreumel nu het event. 

Vakbekwaamheid
De 'brandweerwedstrijd' wil de vakbekwaamheid van de brandweerkorpsen bevorderen. Daarom worden praktijksituaties nagebootst op basis van een zo realistisch mogelijke scenario met medewerking van politie, ambulance en (lotus)slachtoffers. Ieder korps wordt afzonderlijk beoordeeld door waarnemers en juryleden op onder andere tactiek, techniek, (eigen) veiligheid, communicatie en snelheid.

Programma
Zes brandweerkorpsen gaan voor de overwinning. 09.00 uur Brandweer Hedel, 10.00 uur Brandweer Waardenburg, 11.00 uur  Brandweer Gamere, 14.00 uur Brandweer Zaltbommel, 15.00 uur Brandweer Nederhemert en om 16.00  uur Brandweer Brakel.

De locatie van de toets word tot het allerlaatste moment geheim gehouden om voorkennis bij de deelnemers uit te sluiten.

Wie wil komen kijken, is van harte welkom.
Voor het adres van de locatie kan men zich melden bij de “uitgangsstelling”: Autobedrijf Burgers aan de Nieuwstraat 16 in Dreumel.

Prijsuitreiking
Vanaf 18.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking in kazerne in de Margrietstraat. Om ca.18.30 uur wordt de uitslag bekendgemaakt en keert de wisseltrofee weer terug aan een korps uit de Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...