Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Brakelse WinterFair boordevol sfeer en gezelligheid Brakel

Geschreven: 02-12-2023
Brakelse WinterFair boordevol sfeer en gezelligheid Brakel

Sfeervol kerstshoppen, ontmoeten en gewoon gezellig dat is wat we willen’, vertellen initiatiefnemers Monique Arendse en Betty Vervoorn over de Brakels Winter fair.

Vorig najaar jaar bedacht het tweetal dat het wel leuk zou zijn om weer een winterfair te organiseren. De ondernemers in Brakel van een cadeau- en bloemenwinkel misten beiden een 'stukje winterse gezelligheid',

Gezellig
Die plannen werkelijkheid op woensdag 13 december. 'Het wordt een winterfair door, van en met het dorp. Gewoon gezellig,’ legt Betty uit.
De winterfair in het recent verbouwde - en sfeervolle - Huis Brakel bleek een trekker. Alle kramen waren snel uitverkocht en inmiddels staan er ook standhouders op de reservelijst hopend op een vrijvallend plaatsje.

Gevarieerd aanbod
Iedereen moet zich op de fair thuisvoelen, kerstinkopen kunnen doen, gezellig rondlopen, mensen kunnen ontmoeten en genieten op het speciale kerstterras op het balkon van Huis Brakel. ‘De Winterfair biedt een gevarieerd aanbod. Het leuke is dat er veel ambacht en handwerk is. Leuk dat dit juist in deze periode weer zichtbaar is, ‘vertelt Monique enthousiast.

Het tweetal wil in Brakel meer leven in de brouwerij. En wat is er dan leuker om juist in de december een fair te organiseren, in een wintermaand die traditioneel bol staat van gezelligheid, beleven en genieten. 

De winterfair in Huis Brakel is op woensdag 13 december van 15:00 – 21:00 uur.

Rivierenland Radio is in Brakel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...