Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Brakelse WinterFair boordevol sfeer en gezelligheid Brakel

Geschreven: 02-12-2023
Brakelse WinterFair boordevol sfeer en gezelligheid Brakel

Sfeervol kerstshoppen, ontmoeten en gewoon gezellig dat is wat we willen’, vertellen initiatiefnemers Monique Arendse en Betty Vervoorn over de Brakels Winter fair.

Vorig najaar jaar bedacht het tweetal dat het wel leuk zou zijn om weer een winterfair te organiseren. De ondernemers in Brakel van een cadeau- en bloemenwinkel misten beiden een 'stukje winterse gezelligheid',

Gezellig
Die plannen werkelijkheid op woensdag 13 december. 'Het wordt een winterfair door, van en met het dorp. Gewoon gezellig,’ legt Betty uit.
De winterfair in het recent verbouwde - en sfeervolle - Huis Brakel bleek een trekker. Alle kramen waren snel uitverkocht en inmiddels staan er ook standhouders op de reservelijst hopend op een vrijvallend plaatsje.

Gevarieerd aanbod
Iedereen moet zich op de fair thuisvoelen, kerstinkopen kunnen doen, gezellig rondlopen, mensen kunnen ontmoeten en genieten op het speciale kerstterras op het balkon van Huis Brakel. ‘De Winterfair biedt een gevarieerd aanbod. Het leuke is dat er veel ambacht en handwerk is. Leuk dat dit juist in deze periode weer zichtbaar is, ‘vertelt Monique enthousiast.

Het tweetal wil in Brakel meer leven in de brouwerij. En wat is er dan leuker om juist in de december een fair te organiseren, in een wintermaand die traditioneel bol staat van gezelligheid, beleven en genieten. 

De winterfair in Huis Brakel is op woensdag 13 december van 15:00 – 21:00 uur.

Rivierenland Radio is in Brakel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...