Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Brainport Ondernemers Prijzen Event ‘Building the Future’ | 30 mei 2024

Geschreven: 16-05-2024
Brainport Ondernemers Prijzen Event ‘Building the Future’ | 30 mei 2024

EINDHOVEN - De Brainport Ondernemers Prijzen zijn eervolle erkenningen die worden toegekend aan visionaire leiders die uitblinken in ondernemerschap, innovatie en het creëren van aanzienlijke economische en maatschappelijke impact. Duurzame en sociale betrokkenheid vormen vanzelfsprekende randvoorwaarden voor deze prestigieuze prijzen.

Het BOP Event, gehouden in het Van der Valk Hotel Eindhoven op donderdag 30 mei a.s. van 17.30 – 22.00 uur, biedt een uitgebreid programma met inspirerende activiteiten, boeiende key-notes, vermakelijk entertainment, en overvloedige netwerkmogelijkheden tijdens het buffet en de afterparty, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

De hoogtepunten van de avond zijn de uitreikingen van de Brainport Ondernemers Prijzen:

Wim van der Leegte Award, uitreiking door Willem van der Leegte - VDL
De ‘Wim van der Leegte Award’ wordt uitgereikt aan een onderneming die voldoet aan specifieke criteria die kenmerkend zijn voor de regio Brainport Eindhoven en die de nadruk leggen op innovatie, groei, duurzaamheid en maatschappelijke impact.

Rabobank Inspiratie Award, uitreiking door Marc Cootjans - Rabobank
Deze prijs gaat naar de organisatie, persoon of groep personen die de meest inspirerende bijdrage levert aan de sociale Brainportagenda. Hoe? Door ervoor te zorgen dat iedereen in de regio meedoet en de vruchten plukt van de groei van de regio.

ASML Young Makers Award, uitreiking door Frank Heemskerk - ASML
De AYMA wordt toegekend aan een veelbelovende, jonge start-up die innovatie en duurzaamheid (gerelateerd aan de SDGs) heeft geïntegreerd in zowel productontwikkeling als bedrijfsvoering.

De bezielende kracht achter dit inspirerende evenement zijn de juryleden. Zoals de naam al suggereert, gaat deze zoektocht op zoek naar niets minder dan de crème de la crème onder de ondernemers. Gezien de rijke diversiteit aan ondernemers, bedrijven en sectoren, wordt elk jaar een beoordeling uitgevoerd binnen een specifiek thema. De jury, samengesteld uit lokale 'captains of industry' uit uiteenlopende disciplines, velt een scherp en weloverwogen oordeel over de kandidaten.

De organisatie is ondergebracht in een Stichting, met een Comité van Aanbeveling (bestaande uit aansprekende namen uit de regio), en een Bestuur, bestaande uit o.a. de kring van Founders (thans Rabobank en ASML). De organisatie van het event wordt verzorgd door WTC/e Brainport.

Samengevat is het Brainport Ondernemers Prijzen Event een platform om te erkennen, inspireren, verbinden en te vieren, met als uiteindelijk doel het bevorderen van een bloeiende, innovatieve en duurzame ondernemersgemeenschap in de Metropoolregio.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op https://wtce.nl/nl/bop/algemeen/ of neem contact op met de organisatie via de e-mail info@wtce.nl

Rivierenland Radio is in Eindhoven te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...