Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bouwlinie voornemens 22 appartementen project Tuin van morgen Zaltbommel

Geschreven: 07-12-2023
Bouwlinie voornemens 22 appartementen project Tuin van morgen Zaltbommel

Op het voormalige perceel van bassischool De Morgenster in Sleeuwijk komen 60 appartementen verdeeld over drie gebouwen in een parkachtige omgeving. Morgenster B.V. ontwikkelt dit project. Dit is een ontwikkelingscombinatie tussen Stebru en de Werkendamse Projectontwikkelings Maatschappij (WPM). Bouwlinie is voornemens één van de gebouwen met 22 appartementen af te nemen. Hiervoor ondertekenden Bouwlinie en Morgenster B.V. deze week de ‘Letter of Intent’.

Het project is op dit moment in voorbereiding, waarbij een wijziging van het bestemmingsplan nog vastgesteld moet worden. Is dat het geval, dan start naar verwachting eind 2024 de bouw. Bouwlinie is voornemens de appartementen af te nemen en toe te voegen aan de voorraad sociale huurwoningen van Bazalt Wonen.

Betaalbare woningen beschikbaar

Han Jetten, directeur-bestuurder Bouwline / Bazalt Wonen: “In de gemeente Altena blijft de vraag naar betaalbare huurwoningen onverminderd groot. We willen dan ook zo veel mogelijk voldoen aan die vraag. Daarom kijken we met Bouwlinie voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in ons werkgebied. Deze 22 appartementen in Sleeuwijk zijn hiervan een goed voorbeeld. We zijn voornemens deze uiteindelijk toe te voegen aan de woningvoorraad van Bazalt Wonen. Zo komen er meer betaalbare woningen beschikbaar.”

Duurzame gebouwen in parkachtige omgeving

Er zijn drie gebouwen ontwikkeld die met duurzame materialen gebouwd gaan worden. De sociale huurappartementen beschikken over twee of drie kamers. De locatie ligt dicht bij de de ontmoetingskerk en de kinderopvang aan de Vijfmorgen / Tienhont. Ook komt er een gemeenschappelijk paviljoen waar bewoners en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten.

Over Bouwlinie

Bij Bouwlinie vinden we dat iedereen recht heeft op een fijn huis in een mooie wijk en in een fijne leefomgeving. We vinden niets mooier dan daar de basis voor te mogen neerleggen. Bouwlinie is een creatieve, betrokken en proactieve ontwikkelaar met een sociaal hart. Als dochterondernemening van Bazalt Wonen realiseren we sociale huurwoningen voor Bazalt Wonen. Daarnaast werken we aan nieuwbouwprojecten waarin zowel koop- als huurwoningen voor bijvoorbeeld de vrije sector of zorg gebouwd worden. We doen dit voornamelijk in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard.

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Flitsfeitje Oscar and the Wolf van Angel Face

Oscar and the Wolf is een pseudoniem voor de Belgische solo-artiest Max Colombie.
Hij deed op 13-jarige leeftijd al mee aan het Junior Songfestival.
In 2014 maakte hij zijn debuut met het album “Entity”.
Hij bracht verder nog 2 studioalbums uit, te weten “In...

Voetbalschool Go 4 Skill start bij vv Hedel

Voetbalschool Go 4 Skills (G4S) gaat vanaf vrijdag 23 februari van start bij v.v. Hedel. 'Bij Go 4 Skills geloven we in de kracht van individuele training om de unieke vaardigheden van elke speler te ontwikkelen en te verfijnen. Of je nu droomt van het perfecte doelpunt, een solide verdediging wi...

Leerlingen OBS De Fonkelsteen bouwen fictieve gemeente Zaltbommel

In het oude stadhuis van Zaltbommel speelden de kinderen van groep 7 en 8 van OBS De Fonkelsteen het spel Democracity.

Tijdens het ongeveer twee uur durende spel Democracity bouwen leerlingen samen aan hun eigen, fictieve stad...