Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Bouwlinie voornemens 22 appartementen project Tuin van morgen Zaltbommel

Geschreven: 07-12-2023
Bouwlinie voornemens 22 appartementen project Tuin van morgen Zaltbommel

Op het voormalige perceel van bassischool De Morgenster in Sleeuwijk komen 60 appartementen verdeeld over drie gebouwen in een parkachtige omgeving. Morgenster B.V. ontwikkelt dit project. Dit is een ontwikkelingscombinatie tussen Stebru en de Werkendamse Projectontwikkelings Maatschappij (WPM). Bouwlinie is voornemens één van de gebouwen met 22 appartementen af te nemen. Hiervoor ondertekenden Bouwlinie en Morgenster B.V. deze week de ‘Letter of Intent’.

Het project is op dit moment in voorbereiding, waarbij een wijziging van het bestemmingsplan nog vastgesteld moet worden. Is dat het geval, dan start naar verwachting eind 2024 de bouw. Bouwlinie is voornemens de appartementen af te nemen en toe te voegen aan de voorraad sociale huurwoningen van Bazalt Wonen.

Betaalbare woningen beschikbaar

Han Jetten, directeur-bestuurder Bouwline / Bazalt Wonen: “In de gemeente Altena blijft de vraag naar betaalbare huurwoningen onverminderd groot. We willen dan ook zo veel mogelijk voldoen aan die vraag. Daarom kijken we met Bouwlinie voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in ons werkgebied. Deze 22 appartementen in Sleeuwijk zijn hiervan een goed voorbeeld. We zijn voornemens deze uiteindelijk toe te voegen aan de woningvoorraad van Bazalt Wonen. Zo komen er meer betaalbare woningen beschikbaar.”

Duurzame gebouwen in parkachtige omgeving

Er zijn drie gebouwen ontwikkeld die met duurzame materialen gebouwd gaan worden. De sociale huurappartementen beschikken over twee of drie kamers. De locatie ligt dicht bij de de ontmoetingskerk en de kinderopvang aan de Vijfmorgen / Tienhont. Ook komt er een gemeenschappelijk paviljoen waar bewoners en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten.

Over Bouwlinie

Bij Bouwlinie vinden we dat iedereen recht heeft op een fijn huis in een mooie wijk en in een fijne leefomgeving. We vinden niets mooier dan daar de basis voor te mogen neerleggen. Bouwlinie is een creatieve, betrokken en proactieve ontwikkelaar met een sociaal hart. Als dochterondernemening van Bazalt Wonen realiseren we sociale huurwoningen voor Bazalt Wonen. Daarnaast werken we aan nieuwbouwprojecten waarin zowel koop- als huurwoningen voor bijvoorbeeld de vrije sector of zorg gebouwd worden. We doen dit voornamelijk in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard.

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...