Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

BiebTalk: Sinan Can over zijn documentaire ‘Breuklijnen’ Bommelerwaard

Geschreven: 16-06-2023
BiebTalk: Sinan Can over zijn documentaire ‘Breuklijnen’ Bommelerwaard

Op dinsdag 27 juni gaat Sinan Can tijdens een BiebTalk in gesprek over zijn documentaire Breuklijnen. Over vier kwetsbare buitenwijken in Parijs, Stockholm, Londen en Brussel. Zijn serie is een wake-up call voor Nederlandse beleidsmakers, vindt Can. Wat zag hij precies en hoe kunnen ambtenaren en bestuurders ingrijpen?

Sinan gaat hierover in gesprek met Abdelhak Alouad Hadj (Tielenaar en Docent Nederlands aan het Lingecollege in Tiel), Mounir Lahnine (jongerenwerker in Tiel) en Renata Koning (betrokken bij de Participatieraad in Tiel). Onder leiding van Saïda Maggé (bekend van NOS Journaal) verkennen zij hoe dit zit in Tiel en wat we vandaag al kunnen doen met elkaar.

Humor
Sinan Can (1977) is een documentairemaker, onderzoeksjournalist en programmamaker die met indringende documentaires als Retour Kalifaat en Bloedmineralen en De talkroute belangrijke journalistieke prijzen heeft gewonnen. Naast filmmaker is Sinan ook schrijver.

Verwacht wordt een energieke en open avond met de nodige dosis humor.

Reserveren
Deze BiebTalk vindt plaats in Theater Agnietenhof in Tiel en is thuis bij te wonen via een livestream. De BiebTalk is op dinsdag 27 juni. Aanvang: 20:00 uur. Kosten: 5 euro, gratis voor leden van de Bibliotheek.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...