Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

BiebTalk: Sinan Can over zijn documentaire ‘Breuklijnen’ Bommelerwaard

Geschreven: 16-06-2023
BiebTalk: Sinan Can over zijn documentaire ‘Breuklijnen’ Bommelerwaard

Op dinsdag 27 juni gaat Sinan Can tijdens een BiebTalk in gesprek over zijn documentaire Breuklijnen. Over vier kwetsbare buitenwijken in Parijs, Stockholm, Londen en Brussel. Zijn serie is een wake-up call voor Nederlandse beleidsmakers, vindt Can. Wat zag hij precies en hoe kunnen ambtenaren en bestuurders ingrijpen?

Sinan gaat hierover in gesprek met Abdelhak Alouad Hadj (Tielenaar en Docent Nederlands aan het Lingecollege in Tiel), Mounir Lahnine (jongerenwerker in Tiel) en Renata Koning (betrokken bij de Participatieraad in Tiel). Onder leiding van Saïda Maggé (bekend van NOS Journaal) verkennen zij hoe dit zit in Tiel en wat we vandaag al kunnen doen met elkaar.

Humor
Sinan Can (1977) is een documentairemaker, onderzoeksjournalist en programmamaker die met indringende documentaires als Retour Kalifaat en Bloedmineralen en De talkroute belangrijke journalistieke prijzen heeft gewonnen. Naast filmmaker is Sinan ook schrijver.

Verwacht wordt een energieke en open avond met de nodige dosis humor.

Reserveren
Deze BiebTalk vindt plaats in Theater Agnietenhof in Tiel en is thuis bij te wonen via een livestream. De BiebTalk is op dinsdag 27 juni. Aanvang: 20:00 uur. Kosten: 5 euro, gratis voor leden van de Bibliotheek.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...